Skilt ved fødselen?

Moroklumpene er i alle fall slående like.

TO DRÅPER VANN: Hadde Jahn Teigen bodd i LA kunne han blitt tatt for å være Jim Carreys ukjente bror. Foto: Scanpix
TO DRÅPER VANN: Hadde Jahn Teigen bodd i LA kunne han blitt tatt for å være Jim Carreys ukjente bror. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den folkekjære artisten Jahn Teigen (58) kunne lett blitt tatt for å være storebroren til skuespilleren Jim Carrey (46).

Med sitt lange hår, smittende smil og gummifjes er de begge populære entertainere som elsker å opptre foran et publikum.

Teigen var tidligere medlem av gruppa "Prima Vera" som er kjent for å parodiere artister med sarkastiske tekster. Han gjorde stor suksess med blant annet "Mil etter mil", "Optimist" og "Min største kjærlighet".

Ingen andre norske artister har hatt flere hitlåter på VG-lista enn Teigen og han er også den norske artisten som har deltatt flest ganger i Melodi Grand Prix.

Carrey er på sin side kjent for å ta helt av så fort han får anledning. Han er en ekte moromann og har spilt i flere hysteriske komedier som blant annet "Dum dummere" og "Ace Ventura".

Men her stopper vel også likheten.

Mens Teigen har bosatt seg alene i Sverige på en flott gård - bor Carrey i en enorm villa i Beverly Hills sammen med playboy-kjæresten Jenny McCarthy (35).

LES OGSÅ: Klarer du å se hvem som er hvem?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer