«Luksusfellen»:

Skilt etter «Luksusfellen» - får hets

Veronika Austad Bakkerud ble separert etter innspillingen. Etter episoden rant det inn hets i kommentarfeltene.

SJOKK-SUM: Veronika (32) har en forkjærlighet for Red bull, og i «Luksusfellen» får hun vite hvor mye penger hun egentlig bruker på energidrikken. Vis mer
Publisert

Onsdag var det premiere på den nye sesongen av «Luksusfellen». Først ut var ekteparet Veronika (32) og Alexander (33) fra Vestfossen. De hadde et enormt forbruk på blant annet tatoveringer, solarium, snus og Red Bull.

Paret hadde giftet seg etter bare tre måneder som kjærester, og hadde tatovert hverandres navn i ansiktet. Bare noen måneder etter innspillingen av programmet gikk imidlertid ekteskapet i vasken.

De to uttalte seg om bruddet overfor Se og Hør, og fortalte blant annet at de ikke hadde snakket sammen siden det ble slutt for et år siden.

I kjølvannet av episoden, og saken Se og Hør skrev, har Veronika lest mye negativt om seg selv på nett.

- Vennene mine sa jeg ikke skulle lese kommentarfeltene, men det måtte jeg bare. Det var mye negativitet, og mye stygt. Jeg ble veldig overrasket over hvor slemme folk kan være, det er ikke rart det er krig i verden, sier hun til Se og Hør.

32-åringen forteller imidlertid at flere har stått opp for henne, og tatt henne i forsvar.

- Det er mye positivt også, mange som sier at jeg er tøff som står fram for hele Norge med økonomiske problemer, at det var trist at vi gikk fra hverandre, også videre. Det er de positive jeg husker, forteller hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer