«Luksusfellen»:

Skilt etter «Luksusfellen» - får hets

Veronika Austad Bakkerud ble separert etter innspillingen. Etter episoden rant det inn hets i kommentarfeltene.

SJOKK-SUM: Veronika (32) har en forkjærlighet for Red bull, og i «Luksusfellen» får hun vite hvor mye penger hun egentlig bruker på energidrikken. Vis mer
Publisert

Onsdag var det premiere på den nye sesongen av «Luksusfellen». Først ut var ekteparet Veronika (32) og Alexander (33) fra Vestfossen. De hadde et enormt forbruk på blant annet tatoveringer, solarium, snus og Red Bull.

Paret hadde giftet seg etter bare tre måneder som kjærester, og hadde tatovert hverandres navn i ansiktet. Bare noen måneder etter innspillingen av programmet gikk imidlertid ekteskapet i vasken.

De to uttalte seg om bruddet overfor Se og Hør, og fortalte blant annet at de ikke hadde snakket sammen siden det ble slutt for et år siden.

I kjølvannet av episoden, og saken Se og Hør skrev, har Veronika lest mye negativt om seg selv på nett.

- Vennene mine sa jeg ikke skulle lese kommentarfeltene, men det måtte jeg bare. Det var mye negativitet, og mye stygt. Jeg ble veldig overrasket over hvor slemme folk kan være, det er ikke rart det er krig i verden, sier hun til Se og Hør.

32-åringen forteller imidlertid at flere har stått opp for henne, og tatt henne i forsvar.

- Det er mye positivt også, mange som sier at jeg er tøff som står fram for hele Norge med økonomiske problemer, at det var trist at vi gikk fra hverandre, også videre. Det er de positive jeg husker, forteller hun.

HEMMELIG TALENT: Silje Sandmæl er best kjent for sin økonomiske sans, men i ungdommen var det helt andre talenter som sto i fokus. En gang i tiden var hun nemlig tagger, noe hun viser hos «En kveld hos Kloppen». Video: TV 2 Vis mer

Flørtende meldinger

Flere av seerne har også funnet henne på Instagram, og flere flørtende meldinger skal ha funnet veien inn i innboksen hennes.

- Jeg fikk over hundre nye følgere i løpet av en dag. Da fikk jeg masse fine meldinger som «du er så pen», «lykke til» og «heier på deg». Men jeg har ikke svart på noen av dem, jeg holder meg unna sosiale medier, forklarer Veronika.

Det er altså over et år siden innspillingen, og Veronika har gått gjennom flere forandringer. Hun har blant annet fått ny frisyre, i tillegg til at ektemannens navn er dekket over av en ny tatovering i ansiktet.

KVITTET SEG MED NAVN: Veronika dekket over tatoveringen av eksens navn. Foto: Privat
KVITTET SEG MED NAVN: Veronika dekket over tatoveringen av eksens navn. Foto: Privat Vis mer

- Jeg dekket over den i desember. Jeg trodde jeg skulle være gift for alltid. Jeg mente det da - at det var kjærlighet ved første blikk. Det var ikke helt gjennomtenkt, men sånn er det. Alle gjør dumme ting i livet. Jeg skjønner at folk reagerte på det, det har de lov til, og jeg tåler mye, sier hun.

Nå er tatoveringen dekket over av en fjær, som igjen er dekket av hennes anlagte pannelugg.

TÅREVÅTT: Denne uken prøver «Luksusfellen»-ekspertene å hjelpe Geir ut av en økonomisk krise. Video: TV3 Vis mer

- Tett og god oppfølging

«Luksusfellen»-programleder Lene Drange sier til Se og Hør at deltakerne i programmet får tett oppfølging etter innspilling, både privat og økonomisk.

- Vi følger opp deltakerne tett i et halvt år etterpå. Vi ønsker at de skal bli så økonomisk selvstendig som mulig, men selvfølgelig har vi jevnlig kontakt. Etter dette kan deltakerne selv ta kontakt hvis de ønsker det, sier hun.

LUKSUSFELLEN: Silje må tigge penger av foreldrene sine i årets første episode av «Luksusfellen». Video: TV3 Vis mer

Drange sier også at deltakerne følges opp etter at episoden er vist på TV, og sier at det er viktig for produksjonen at deltakerne sitter igjen med en god opplevelse. Selv har hun hatt kontakt med Veronika og Alexander flere ganger den siste uka.

- Vi forbereder dem på at det kan komme kommentarer i sosiale medier, både på godt og vondt. Det kan være tøft, sier Drange til Se og Hør.

Det har ikke lykkes Se og Hør å få en kommentar fra Alexander om hvordan han opplever reaksjonene etter programmet ble sendt.

LES OGSÅ: - Tatt på fersken med ny flørt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer