Skilt etter ett og et halvt års kamp

Hun ville skille seg allerede da hun var gravid med deres datter. Nå er hun endelig fri.

ALENE IGJEN: Kelly Rutherford bærer ett av sine barn i Beverly Hills sist måned. Nå har hun omsider fått skilsmissen fra eksmannen. Foto: All Over Press
ALENE IGJEN: Kelly Rutherford bærer ett av sine barn i Beverly Hills sist måned. Nå har hun omsider fått skilsmissen fra eksmannen. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Etter ett og et halvt års kamp i rettsvesenet er «Gossip Girl»-stjernen Kelly Rutherfords (41) bitre skilsmisse med eksmannen Daniel Giersch (35) nå omsider godkjent, melder E!Online.

Rutherfords ønske om skilsmisse slo ned som en bombe i januar 2009. Offentliggjøringen kom nemlig bare en måned etter at hun kom med den lykkelige nyheten om at hun var gravid med sitt andre barn. Da babyen ble født, fikk barnefaren vite det via internett.

- Media hevder at jeg droppet å være tilstede ved min datters fødsel, men dette er løgn. Jeg ble aldri informert av Kelly om fødselen, ei heller ble jeg invitert til å være med.

- For å være ærlig, fant jeg ut at jeg hadde blitt far gjennom rapporter på nettet. Selv om behandlingen jeg fikk, gjorde meg syk, er jeg veldig glad for at datteren min ble født frisk. Ingenting hadde gledet meg mer enn å holde datteren vår i noen øyeblikk, og jeg ønsker kun en delt foreldrerett med begge våre barn, sa Daniel Giersch etter fødselen i fjor sommer.

Siden den gang har paret vært ut og inn av rettssalene, hvor de har kjempet en bitter kamp om omsorgsretten til deres to barn, ett år gamle Helena og tre år gamle Hermes Gustaf.
 
Etter at paret sist ble enige om å dele omsorgen for barna, gikk Rutherford rettens vei for at eksmannen ikke skulle kunne nærme seg henne. Hun mente nemlig at den tyske foretningsmannen truet barnevakten hennes, og at han ga henne så mye stress at hun ikke klarte å amme.
 
Hva som er utfallet av skilsmisseoppgjøret er foreløpig ikke kjent. Paret var gift i to år.

Rutherford spiller Blake Livelys mamma, Lily van der Woodsen, i sukesserien Gossip Girl, og har tidligere også spilt i Melrose place.

I 2001 skilte Rutherford seg fra Carlos Tarajano etter bare fem måneders ekteskap.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Fikk vite om barnet på nettet