Miley Cyrus og Liam Hemsworth:

Skilt ett år etter bryllupet

Et drøyt år etter at de ga hverandre sine ja, er Miley Cyrus og Liam Hemsworth nå offisielt skilt.

OFFISIELT SKILT: I desember 2018 ble de offisielt rette ektefolk. Nå skal Liam Hemsworth og Miley Cyrus, som begge har gått videre etter bruddet, offisielt være et ekspar. Foto: NTB Scanpix
OFFISIELT SKILT: I desember 2018 ble de offisielt rette ektefolk. Nå skal Liam Hemsworth og Miley Cyrus, som begge har gått videre etter bruddet, offisielt være et ekspar. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For et halvt år siden, i begynnelsen av august, ble det kjent at ekteparet Miley Cyrus (27) og Liam Hemsworth (30) skulle gå hver til sitt.

Bruddet ble mye omtalt, både fordi Miley omtrent samtidig lot seg avbilde i i het omfavnelse med nysingle Kaitlynn Carter (31) på ferie i Italia, men også fordi flere hevdet at Hemsworth selv fikk vite om bruddet gjennom mediene.

Nå, drøyt ett år etter at de to ga hverandre sine «ja», skriver People at skilsmissepapirene er signert.

TURBULENT: Mange fans jublet nok da på-og-av-paret Liam og Miley ble gjenforent og bestemte seg for å gifte seg, men så viste det seg at lykken ble kortvarig. Foto: NTB scanpix
TURBULENT: Mange fans jublet nok da på-og-av-paret Liam og Miley ble gjenforent og bestemte seg for å gifte seg, men så viste det seg at lykken ble kortvarig. Foto: NTB scanpix Vis mer

«Uforenelige forskjeller»

De ferske rettsdokumentene som People har fått tilgang til, skal angivelig vise at paret offisielt ble erklært som single på tirsdag.

TMZ melder derimot at dommeren har datert dokumentene frem i tid, slik at det visstnok er 22. februar som er datoen der eksparet offisielt blir enslige igjen.

Skilsmissen skal for øvrig ha vært relativt ukomplisert. Ifølge People står det i dokumentene at ingen av de to har gått til anskaffelse av eller gjort krav på eiendeler i løpet av perioden de var gift, og at ingen av dem heller ønsker penger fra den andre parten.

Eksparet skal ha videre ha oppgitt standardfrasen «uforenelige forskjeller» som årsaken til skilsmissen.

Liam ført bak lyset?

- Liam og Miley har bestemt seg for å ta ut separasjon. Mennesker utvikler seg stadig, og de har bestemt seg for at dette er det beste for dem, het det i uttalelsen fra Mileys representant tidlig i august, som slo ned som en bombe i kjendispressen.

Ifølge Page Six hevdet kilder den gang at Hemsworth var hjemme i Australia på tidspunktet uttalelsen ble gitt, og at han overhodet ikke var forberedt på den offentlige kunngjøringen. En annen kilde påsto at han fant ut av beslutningen om separasjon nettopp gjennom denne uttalelsen.

EKSER: Miley Cyrus og Liam Hemsworth var i et langvarig av-og-på-forhold som endte i et kortvarig ekteskap. Foto: NTB scanpix
EKSER: Miley Cyrus og Liam Hemsworth var i et langvarig av-og-på-forhold som endte i et kortvarig ekteskap. Foto: NTB scanpix Vis mer

At Hemsworth ikke var klar over bruddet, ble imidlertid benektet av kilder nær Miley. Andre kilder har også uttalt at forholdet allerede den gang hadde vært turbulent gjennom flere måneder.

BLACK MIRROR: Miley Cyrus dukker opp i den nyeste traileren av Black Mirror. Video: Netflix Vis mer

Har gått videre

Selv om det bare har gått seks måneder siden paret kunngjorde bruddet, har begge parter gått videre.

Foruten romansen med den nysingle realitystjernen Kaitlynn Carter (31), kjent fra «The Hills», ble Miley i høst flere ganger observert kyssende med sin gode venn, den australske artisten Cody Simpson (22).

De to har også delt mye av hverandre i sosiale medier, og senest forrige uke sa Cody følgende om forholdet med Miley da han gjestet «The Kyle & Jackie O Show», ifølge Cosmopolitan:

- Jess, det er supert. Det går fantastisk med oss. Ingenting å klage på, sa Simpson.

Hemsworth har også blitt koblet til flere kvinner siden bruddet. I oktober begynte ryktene å svirre om at Liam hadde begynt å date igjen, da han ble observert hånd i hånd med australske Maddison Brown (22). Ingen av dem kommenterte romansen direkte, men i ettertid har det kommet flere tegn på at Hemsworth har beveget seg videre.

I ettertid har 30-åringen blitt koblet opp mot den australske modellen Gabriella Brooks (21) flere ganger, blant annet i desember, da han introduserte henne for familien.

Så sent som tidligere denne måneden ble det også publisert bilder av «Hunger Games»-stjernen og modellen på stranda i australske Byron Bay, hvor de slett ikke var redde for å vise tiltrekningen mellom dem.

LES OGSÅ: Bryter tausheten om forholdet til Miley

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer