Miley Cyrus og Liam Hemsworth:

Skilt ett år etter bryllupet

Et drøyt år etter at de ga hverandre sine ja, er Miley Cyrus og Liam Hemsworth nå offisielt skilt.

OFFISIELT SKILT: I desember 2018 ble de offisielt rette ektefolk. Nå skal Liam Hemsworth og Miley Cyrus, som begge har gått videre etter bruddet, offisielt være et ekspar. Foto: NTB Scanpix
OFFISIELT SKILT: I desember 2018 ble de offisielt rette ektefolk. Nå skal Liam Hemsworth og Miley Cyrus, som begge har gått videre etter bruddet, offisielt være et ekspar. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For et halvt år siden, i begynnelsen av august, ble det kjent at ekteparet Miley Cyrus (27) og Liam Hemsworth (30) skulle gå hver til sitt.

Bruddet ble mye omtalt, både fordi Miley omtrent samtidig lot seg avbilde i i het omfavnelse med nysingle Kaitlynn Carter (31) på ferie i Italia, men også fordi flere hevdet at Hemsworth selv fikk vite om bruddet gjennom mediene.

Nå, drøyt ett år etter at de to ga hverandre sine «ja», skriver People at skilsmissepapirene er signert.

«Uforenelige forskjeller»

De ferske rettsdokumentene som People har fått tilgang til, skal angivelig vise at paret offisielt ble erklært som single på tirsdag.

TMZ melder derimot at dommeren har datert dokumentene frem i tid, slik at det visstnok er 22. februar som er datoen der eksparet offisielt blir enslige igjen.

Skilsmissen skal for øvrig ha vært relativt ukomplisert. Ifølge People står det i dokumentene at ingen av de to har gått til anskaffelse av eller gjort krav på eiendeler i løpet av perioden de var gift, og at ingen av dem heller ønsker penger fra den andre parten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer