UTRO?: «Keeping Up with the Kardashians»-stjernen Khloe giftet seg med Lamar Odom i 2009. Den siste tiden har paret gått gjennom en vanskelig tid privat etter at rykter om utroskap har oppstått. Foto: FAME FLYNET
UTRO?: «Keeping Up with the Kardashians»-stjernen Khloe giftet seg med Lamar Odom i 2009. Den siste tiden har paret gått gjennom en vanskelig tid privat etter at rykter om utroskap har oppstått. Foto: FAME FLYNETVis mer

- Skilsmisseryktene er latterlige

Kris Jenner hevder ekteskapet mellom Khloe og Lamar ikke står i fare etter utroskapsanklagene.

SEOGHØR.NO: Den siste måneden har vært tøff for ekteparet Khloe Kardashian (29) og Lamar Odom (33). Med tre ukers mellomrom har nemlig to ulike kvinner stått frem og sagt at den profesjonelle basketball-spilleren har hatt seksuelle forhold til dem.

I juli stod Jennifer Richardson (29) frem i media og sa at hun har hatt et seksuelt forhold til Lamar i ett år, og i august dukket også advokaten Polina Polonsky opp og hevdet at hun hadde en seks ukers lang affære med ham tidligere i sommer.

Khloe skal ha vært sønderknust av utroryktene og flere amerikanske medier har skrevet at hun nå vil ut av ekteskapet og har levert inn skilsmissepapirer.

- Khloe har grått hysterisk, og Kris har prøvd å trøste henne. Men det virker som om Khloe innerst inne vet at Lamar har vært utro mot henne. Han er hele hennes verden, og hun kan ikke fatte hvordan han kan gjøre noe sånt mot henne. Det er veldig, veldig trist for hun elsker ham så høyt, fortalte en familievenn til RadarOnline.com sist uke.

Nå går realitystjernens mor, Kris Jenner, ut og kaller ryktene for latterlige, ifølge TMZ.com.

- Khloe og Lamar skal absolutt ikke skilles. Det har aldri vært snakk om noen skilsmisse, sier hun til nettstedet.

Kris forteller også at paret var på besøk hos henne for to dager siden og at alt var i sin skjønneste orden mellom dem da.

Andre kilder nettstedet har snakket med bekrefter også at Khloe ikke skal ha vært i kontakt med noen skilsmisseadvoktat. Kildene ønsker ikke å kalle Robinson og Polonsky for løgnere, men de hevder at Khloe og Lamar forstatt er sammen og ikke skal skilles.LES OGSÅ: Saksøkt av sin egen stemor