FIKK HJELP: Olav Gran-Olsson avslører at han slet med å takle skilsmissen fra kona Hildegard for 11 år siden.  Her er han på jobb for NRK. Foto: SCANPIX
FIKK HJELP: Olav Gran-Olsson avslører at han slet med å takle skilsmissen fra kona Hildegard for 11 år siden. Her er han på jobb for NRK. Foto: SCANPIXVis mer

- Skilsmissen var tøff

NRKs Olav Gran-Olsson fikk hjelp av teolog til å komme over bruddet med kona.

SEHER.NO: I et eksklusivt intervju med Se og Hør Weekend avslører NRKs mangeårige økonomi- og utenriksreporter Olav Gran-Olsson at han brukte lang tid på å komme over skilsmissen da det 30 år lange ekteskapet med kona Hildegard tok slutt for 11 år siden.

- Det var tøft. Jeg hadde en del gode samtaler med en teolog rundt dette, og skilsmissen gjorde meg sterkere på mange måter, sier han til bladet.

Nå lever han i samboerskap med en ny kvinne, som han vil holde utenfor media og prøver å venne seg til livet som pensjonist.

- Jeg savner jobben min og menneskene der. Hadde jeg vært sardinarbeider på en fabrikk i Haugesund, hadde jeg jublet den dagen jeg ble pensjonist. Men jeg hadde mye mer å gi og ville ikke slutte i NRK, sier han til Se og Hør Weekend.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Christan Borch: - Jeg kaster frierbrevene