- Skilsmissen var et nederlag

Jennifer Lopez åpner seg om bruddet med eksmannen Marc Anthony.

SKILTE LAG: Jennifer Lopez og Marc Anthony separerte seg i 2011 etter syv år som ektepar. Sammen har de tvillingene Max og Emme. Foto: Stella Pictures
SKILTE LAG: Jennifer Lopez og Marc Anthony separerte seg i 2011 etter syv år som ektepar. Sammen har de tvillingene Max og Emme. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Jennifer Lopez (44) er ikke flau over å innrømme at hennes mislykkede ekteskap til Marc Anthony (45) gikk hardt innpå henne.

- Skilsmissen var et nederlag. Det var en fryktelig tung tid, men jeg ville ikke forandret på fortiden hvis jeg hadde mulighet fordi det har gjort meg til den personen jeg er i dag, forteller hun til People.com.

Den flotte artisten sier at bruddet fikk henne til å tenke seg bedre om og å revurdere sitt syn på forhold.

- Kvinner gir for mye av seg selv i blant. Jeg var også skyldig i det en periode. Nå innser jeg at jeg klarer meg på egenhånd, så nå kan jeg også dele livet mitt med noen.

De siste to årene har hun vært sammen med den 18 år yngre danseren Casper Smart (26). Men det er tvillingene Emme og Max (6), som hun har med Anthony, hun takker for å ha lært henne mest om kjærlighet.

- Jeg føler jeg vokste raskt og mye som menneske da jeg ble mor. Å få barn hjalp meg å innse hva ubetinget kjærlighet betyr, sier hun til nettstedet.

Jennifer Lopez og Marc Anthony var gift fra 2004 og til 2012 - hennes lengste ekteskap hittil.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer