- Skilsmissen var en lykke

Kate Hudson depper ikke over at ekteskapet til Chris Robinson havarerte.

ETTERTRAKET: Kate Hudson har datet en rekke kjendismenn siden skilsmissen fra Chris Robinson, men eksmannen kommer likevel foran alle andre menn. Foto: All Over Press
ETTERTRAKET: Kate Hudson har datet en rekke kjendismenn siden skilsmissen fra Chris Robinson, men eksmannen kommer likevel foran alle andre menn. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Siden skilsmissen fra Black Crowes-musikeren Chris Robinson (41) i 2006 har den vakre "Hvordan bli dumpet på 10 dager"-skuespillerinnen Kate Hudson (29) datet en rekke celebre menn. Sykkelesset Lance Armstrong (36) og "Wedding Crashers"-skuespilleren Owen Wilson (39) er bare noen av barskingene sønnen Ryder (4) har blitt introdusert for den siste tiden.

Det har likevel ikke ødelagt forholdet til eksmannen Chris, og i oktoberutgaven av amerikanske Cosmopolitan snakker Goldie Hawns datter ut om forholdet til rockeren.

- Hør her - vi bor jo praktisk talt sammen fortsatt! Vi har forstått det, forteller Kate til bladet.

- Jeg mener, åpenbart er jo ingenting perfekt, men jeg vil aldri se på skilsmissen vår som et feiltrinn. Det vil heller være det beste som noengang har hendt oss.

Kate har ikke ønsket å kommentere noen av kjendisromansene hun har hatt siden skilsmissen, men om eksmannen Chris prater hun villig i vei.

- Jeg giftet meg med Chris, jeg fikk et barn med Chris, Chris vil være en del av livet mitt resten av livet.

Til W forteller Kate at hun og Ryder snakker med Chris hele tiden og at eksen fortsatt kommer foran alle andre menn i hennes liv.

- Uansett hva som foregår i livet mitt forholdsmessig kommer Chris i første rekke. Det er viktig for Ryder å høre meg si hvor vidunderlig Chris er og hvor mye Chris savner ham, forteller den flotte "Almost Famous"-stjernen.

LES OGSÅ: Vil saksøke Hudson for millioner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer