SKILT: Det tok 42 sekunder å få skilsmissen innvilget. Foto: Stella
SKILT: Det tok 42 sekunder å få skilsmissen innvilget. Foto: StellaVis mer

Skilsmissen tok 42 sekunder

Og begge saksøker hverandre.

SEHER.NO: I dag ble ekteskapet mellom glamourmodellen Jordan (31), som egentlig heter Katie Price, og Peter Andre (36) offisielt avsluttet.

Det var Peter Andre som først søkte skillsmisse, men Katie var ikke sen med å gjøre det samme, noe som er nokså uvanlig.

- Det er egentlig en ganske trist måte å gjøre det på, og et siste slag mot eksmannen for Ms. Price. Det er hennes måte å si: "Jeg lar deg ikke skille deg med meg - isteden skal jeg skille meg med deg, sa en familieadvokat i går ifølge The Sun.

Og selve skilsmissen tok ikke lang tid. Den ble innvilget på 42 sekunder. Det på grunnlag av at ekteskapet mellom Price og Peter Andre hadde blitt fullstendig ødelagt som følge av begge parters dårlige oppførsel.

Om seks uker kan begge igjen gifte seg, når saken er ferdig behandlet. Verken Katie Price eller Peter Andre ønsker å kommentere skilsmissepapirene.

Etter at forholdet mellom det tidligere ekteparet tok slutt i mai, har skjellsordene og angrepene haglet.

Price skal ha uttalt til venner at hun ønsker å ruinere sin tidligere ektemann, og at hun ønsket å gjøre alt for at han skulle ha det vondest mulig.

De siste månedene har Katie flere ganger sjokkert Peter ved å lære barna å banne, i tillegg til at hun har latt barna se moren i senga med sin nye kjæreste Alex Reid (34).

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.
LES OGSÅ: - Jordan er motbydelig