- Skilsmissen ser ut til å bli stygg

Det tidligere superparet Heidi Klum og Seal krangler om penger og omsorgen for barna.

UENIGE: Heidi Klum og Seal skiller seg og er svært uenige om fordelingen av verdier og hvem som skal ha omsorgen for barna.  Foto: All Over Press
UENIGE: Heidi Klum og Seal skiller seg og er svært uenige om fordelingen av verdier og hvem som skal ha omsorgen for barna. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I januar kom sjokknyheten om at superparet Heidi Klum (38) og Seal (48) skiller seg etter syv års ekteskap. De to har vært et av kjendisverdenens mest solide par og det overrasket mange de fortalte at de skiller seg.

Nettstedet TMZ har nå fått tilgang til eksenes skilsmissebegjæring og det ser ut til å bli et stygt brudd.

Klum hevder i sin begjæring at paret hadde en ekteskapsavtale som fordelte deres felles verdier, men «Kiss from a rose»-sangeren ikke nevner en slik avtale i sin begjæring.

Klum skal være verdt 392 millioner mens Seal er verdt 84 millioner og det er forventet at det blir uenigheter når de to skal dele verdiene seg imellom. Ingen av partene ønsker å gi den andre noen form for bidrag.

Et annet sårt punkt er omsorgen for deres fire barn Leni (7), Henry (6), Johan (5) og Lou (2). Heidi ønsker full omsorgsrett for barna og ifølge TMZ er det sannsynlig at hun får innvilget ønsket fordi hun pleier å passe barna når ektemannen har vært på turné.

Etter bruddet ble kjent har Klum og Seal prøvd å avdramatisere det hele og har sagt mye positivt om hverandre.

- Vi hadde åtte herlige år sammen, og vi er på mange måter knyttet sammen for resten av livet, sa sangeren under et intervju med programleder Ellen Degeneres.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: 65 prosent av kjendiser skiller seg  


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer