REDDER KARRIEREN: Robin Wright Penn får en ny start nå som hun endelig skiller seg fra ektemannen Sean. Foto: Stella Pictures
REDDER KARRIEREN: Robin Wright Penn får en ny start nå som hun endelig skiller seg fra ektemannen Sean. Foto: Stella PicturesVis mer

Skilsmissen redder karrieren

- Jeg er veldig fornøyd...

SEHER.NO: Sean Penns (49) skuespiller-eks, Robin Wright Penn (43), venter nå på at skilsmissen skal fullføres. Da kan nemlig karrieren hennes få et lite byks.

Det var i august nyheten om at superparet skulle skilles kom, etter flere turbulente år.

Og tidligere denne måneden ble Sean Penn observert ute i London med en ny kvinne, den 24 år yngre modellen Jessica White (25).

Må tror Robin at skuespillerkarrieren hennes vil ha godt av den kommende skilsmissen. "Forrest Gump"-skuespilleren ønsker nemlig å fokusere på jobben, nå som hun er singel og parets to barn, Dylan (18) og Hopper (16) er eldre.

- Jeg takket nei til så mange filmer fordi jeg ønsket å være en god mor. Jeg ofret så mye for barna mine, men jeg ga aldri opp. Jeg er veldig fornøyd med hvordan alt har blitt, sier hun til Redbook Magazine.

- Jeg angrer ikke et sekund på hvordan jeg har levd livet mitt. Nå får jeg en ny start, karrieren min også. Barna mine er eldre nå.

Robin fortalte også om hvor redd hun var for at bruddet skulle komme ut i pressen.

- Det føles jo ikke godt. Ja, det er en skilsmisse, det er selvsagt at det kommer ut før eller siden. Men det er så lite respektfullt. Det er som: "Ok, du er en skuespiller, du skylder oss dette". Faen ta dere, sier jeg bare.

Paret har flere ganger søkt om skilsmisse, men angret seg i etterkant. Nå er det imidlertid helt sikkert at paret ikke forblir gift. Det ser Robin på som en positiv ting.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Falt for mye yngre modell