Skilsmissen kom som et sjokk

- Livet er tragikomisk. Du trenger en viss humoristisk sans, sier Tom Cruise om bruddet fra Katie Holmes.

SEOGHØR.NO: En hel verden fikk hakeslepp i fjor sommer da det ble kjent at Katie Holmes (34) og Tom Cruise (50) skulle skilles. Nå avslører «Mission Impossible»-stjernen at også han ble tatt på senga da kona gjennom seks år plutselig tok ut seperasjon.

Det er i et intervju med den tyske TV-kanalen ProSieben at Cruise for første gang snakker ut om bruddet, melder tyske Bunte.

- Jeg hadde ikke forventet det, sier skuespilleren, ifølge nettstedet.

Holmes søkte om skillsmisse bare fem dager før Cruise fylte 50 år, og på rekordtid ble parets advokater enige om et forlik. Katie fikk eneansvaret for deres felles datter Suri (7) og Tom sikret seg gunstig besøkstid.

- Livet er en utfordring. Du er 50, har erfaring og tror du har alt under kontroll, og så treffer det deg plutselig. Sånn er livet. Det er tragikomisk. Du trenger en viss humoristisk sans, forteller Cruise.

Ekteskapet med Katie var Toms tredje. Fra 1987 til 1990 var han gift med skuespiller Mimi Rogers (57) og fra 1990 til 2001 var han gift med Nicole Kidman (45).

I november i fjor avslørte også Kidman at hun trodde samlivet med Cruise var perfekt og at livet hennes raste sammen da han ba om skilsmisse.LES OGS: - Arrogant å tro at vi er de eneste i universet