Skilsmissen kan koste over én milliard

Arnold Schwarzeneggers forhold til hushjelpen ble en dyr affære.

EKTESKAPET RAKNET: Maria Shriver krevde umiddelbar skilsmisse da hun fant ut at ektemannen gjennom 25 år hadde bedratt henne. Foto: All Over
EKTESKAPET RAKNET: Maria Shriver krevde umiddelbar skilsmisse da hun fant ut at ektemannen gjennom 25 år hadde bedratt henne. Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Det er ikke rart Arnold Schwarzenegger (66) kvier seg til å gjennomføre skilsmissen fra Maria Shriver (58). For to og et halvt år siden ble det klart at paret gikk hvert til sitt etter Arnolds mye omtalte affære med hushjelpen Mildred Baenas- som resulterte i en sønn.

Eks-paret er bosatt i California og hadde ingen ekteskapsavtale, noe som betyr at de må dele formuen likt mellom seg. Kilder nettstedet TMZ har snakket med hevder eksene er verdt svimlende 2,4 milliarder kroner - og Maria skal ha krav på halvparten.

STYRTRIK: Den tidligere bodybuilderen har tjent seg styrtrik på filmer som «The Terminator», «Total Recall» og «Conan». Foto: Stella Pictures
STYRTRIK: Den tidligere bodybuilderen har tjent seg styrtrik på filmer som «The Terminator», «Total Recall» og «Conan». Foto: Stella Pictures Vis mer

Arnold og Maria giftet seg i 1986 og har fire barn sammen. Actionhelten fikk sønnen Jospeh (15) sammen med hushjelpen, og etter hvert ble likheten så slående at Schwarzenegger ikke lenger kunne nekte for at han var faren.

Selv om han fortsatt er gift med Maria blir forholdet til hans nye kjæreste Heather Milligan stadig mer seriøst.

Californias tidligere guvernør er langt fra den eneste berømtheten som har angret bittert på ekteskapet da de fikk «regningen» fra eksen.

Kostbare brudd

Mel Gibson måtte punge ut med 2,5 milliarder kroner da han gikk fra sin kone gjennom 30 år Robyn Moore - noe som gjorde henne til en av verdens rikeste kvinner. Da han senere gikk fra kjæresten Oksana Grigorieva kostet det ham et hus verdt 13 millioner kroner, fem millioner kroner i en engangsutbetaling og barnebidrag på 65 000 kroner i måneden.

Da den pensjonerte profesjonelle basketballspilleren Michael Jordan i 2006 skilte seg fra kona gjennom 17 år, Juanita Vanoy, måtte han ut med 985 millioner norske kroner.

Her er en liste over tidenes dyreste kjendisskilsmisser!

Den stygge skilsmissen mellom Elin Nordegren og Tiger Woods, endte med at Woods måtte betale 587 millioner kroner til svenske Elin.

I 2008 skilte popdronningen Madonna seg fra filmskaperen Guy Ritchie, som hun har sønnen Rocco sammen med. Madonna var ikke føre var da de giftet seg i Skottland i 2000, og måtte punge ut med 528 millioner.

LES OGSÅ: - Det er Arnold på sex-bildet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer