<strong>SKILLES:</strong> Lørdag ble det kjent at popstjernen Adele og ektemannen Simon Konecki går hver til sitt. Skilsmissen kan etterlate ektemannen med en svimlende sum, ifølge britiske medier. Foto: NTB Scanpix
SKILLES: Lørdag ble det kjent at popstjernen Adele og ektemannen Simon Konecki går hver til sitt. Skilsmissen kan etterlate ektemannen med en svimlende sum, ifølge britiske medier. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Skilsmissen kan koste Adele halve formuen

Ektemannen kan sitte igjen med svimlende formue.

Publisert

Forrige uke bekreftet den britiske popstjernen Adele (30) at hun og ektemannen Simon Konecki (45) går hver til sitt etter syv år sammen.

Det gjorde hun gjennom sine representanter, som kom med en uttalelse til nyhetsbyrået AP.

- Adele og hennes partner er separert. De forplikter seg til å oppdra sønnen deres sammen med kjærlighet. Som alltid ber de om respekt for privatlivet. Det vil ikke gis noen ytterligere kommentar, het det i uttalelsen.

Ifølge den britiske avisen Mirror kan skilsmissen fra Konecki koste den britiske stjernen mangfoldige millioner.

Kan få millioner

Som en av Storbritannias mest suksessrike artister, skal Adeles formue ha vokst seg til svimlende 1,6 milliarder kroner, ifølge avisen.

Paret skal angivelig ikke ha inngått særeie da de giftet seg, noe som betyr at skilsmissen kan komme til å koste Adele halve formuen, altså omtrent 800 millioner kroner.

<strong>KAN KOSTE STJERNEN DYRT:</strong> Skilsmissen fra ektemannen Simon kan koste Adele halve formuen, ettersom de angivelig ikke skal ha inngått særeie. Her er de avbildet under Glastonbury-festivalen i 2015. Foto: Splash News/ NTB Scanpix
KAN KOSTE STJERNEN DYRT: Skilsmissen fra ektemannen Simon kan koste Adele halve formuen, ettersom de angivelig ikke skal ha inngått særeie. Her er de avbildet under Glastonbury-festivalen i 2015. Foto: Splash News/ NTB Scanpix Vis mer

Konecki, som blant annet er direktør i den veldedige organisasjonen Drop4Drop, som bidrar med rent drikkevann i utviklingsland, skal selv komme fra en velstående familie og ha en egen formue.

Alene på prisutdeling

Avisen Daily Mail skriver at parets beslutning omå gå hver til sitt skal ha vært tatt allerede før jul. I likhet med parets ekteskap, skal likevel bruddet ha gått under medienes radar inntil artistens representanter lørdag kunne bekrefte bruddet.

Selv om paret ikke har bekreftet bruddet før nå, skal det i lengre tid ha versert rykter om at forholdet hadde tatt slutt.

I februar skal Konecki ha dukket opp under årets Brit Awards-utdeling sammen med en venn. Selskapet hans, Life Water, var også sponsorer for utdelingen, og hadde derfor sitt eget bord.

Adele, som har vært til stede på den gjeve prisutdelingen siden hun slo gjennom som artist, var derimot ikke til stede under årets Brit Awards.

<strong>PÅ PRISUTDELING:</strong> Her er Adele avbildet med Bella Hadid, The Weeknd og ektemannen Simon Konecki under Grammy-utdelingen i 2016. Foto: NTB Scanpix
PÅ PRISUTDELING: Her er Adele avbildet med Bella Hadid, The Weeknd og ektemannen Simon Konecki under Grammy-utdelingen i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

En kilde skal ha uttalt til avisen at det denne kvelden skal ha blitt hvisket om at forholdet var over, men at Simon selv hadde virket å være i et så godt humør at flere mente det ikke kunne være sant.

Avslørte fødselsdepresjon

I 2012 fikk paret sønnen Angelo (6), og paret skal ifølge uttalelsen ha forpliktet seg til å fortsette å oppdra sønnen sammen med kjærlighet.

Artisten har flere ganger blitt hyllet for hvordan hun har håndtert morsrollen, og fikk blant annet skryt etter at hun lot sønnen bruke prinsessekjole under besøk i en fornøyelsespark.

Selv har hun vært åpen om at morsrollen fikk en tøff start, da hun ble rammet av fødselsdepresjon. Det som skulle bli en lykkelig periode i parets liv, ble alt annet en hva de forventet.

- Det skremte meg. Jeg visste allerede at fødselsdepresjon kunne trigge forskjellige følelser. Blant annet at man ikke ville være i nærheten av sitt eget barn, frykt for å skade barnet, eller frykt for at man ikke gjør en god nok jobb. I mitt tilfelle ble jeg besatt av babyen. Jeg følte meg veldig utilstrekkelig. Det føltes som om jeg hadde tatt mitt livs verste valg, uttalte Adele i 2016.

LES OGSÅ: Adele overrasket brannofrene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer