<strong>NYTT SYN PÅ LIVET:</strong> Skuespiller og sanger Mandy Moore (33) beskriver skilsmissen fra musiker-ektemannen som en øyeåpner. Foto: NTB Scanpix
NYTT SYN PÅ LIVET: Skuespiller og sanger Mandy Moore (33) beskriver skilsmissen fra musiker-ektemannen som en øyeåpner. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Mandy Moore:

- Skilsmissen ga meg selvtillit

Hollywood-yndling Mandy Moore (33) letter på sløret om ekteskapsbruddet.

Publisert

(Se og Hør): Hollywood-skuespiller Mandy Moore (33) og musiker Ryan Adams (43) var gift i seks år før ekteskapet brått gikk i oppløsning i 2015.

Tre år senere letter Moore, som i etterkant har funnet kjærligheten på ny med nok en musiker, på sløret om den vonde skilsmissen - som sørget for at hun var mindre synlig i rampelyset.

<strong>EKSMANNEN:</strong> Musikeren Ryan Adams. Foto: NTB Scanpix
EKSMANNEN: Musikeren Ryan Adams. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I et stort intervju med magasinet Cosmopolitan forteller 33-åringen at ekteskapsbruddet var en øyeåpner.

- Oppmuntrende

- Kombinasjonen av å gå gjennom en humpete skilsmisse, og bli eldre, har definitivt gitt meg tykkere hud. Jeg innså at jeg må sette meg selv foran, og ikke finne meg i alt, forteller skuespillerprofilen til magasinet.

Videre forteller Moore at skilsmissen har gitt henne ny selvtillit.

- Det var på mange måter oppmuntrende. Jeg har lært meg å si nei, og gir meg selv det jeg fortjener. Det er tilfredsstillende å ha kontroll på min egen selvfølelse, sier hun.

33-åringen, som først og fremst slo gjennom som artist med poplåta «Candy» som 15-åring, er i dag kjæreste med rockeren Taylor Goldsmith. Paret traff hverandre kort tid etter Moores skilsmisse, og forlovet seg i fjor høst.

<strong>FORLOVET:</strong> Taylor Goldsmith og Mandy Moore avbildet sammen i fjor. Foto: NTB Scanpix
FORLOVET: Taylor Goldsmith og Mandy Moore avbildet sammen i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I et tidligere intervju med nettstedet Byrdie påpekte skuespilleren at hun er opptatt av å ikke forhaste seg i forholdet. Hun la likevel ikke skjul på drømmen om å bli mamma:

- Jeg vil ha barn i løpet av de neste årene. Jeg har alltid sagt at jeg vil ta vare på meg selv på best mulig måte før jeg kommer til det stedet i livet, fortalte hun i intervjuet, som ble gjort i 2016.

- Dårlig musikk

Ved siden av skuespillerkarrieren er Moore som nevnt en habil sanger, og gjorde karriere som popartist på 90-tallet.

I 2007 fortalte hun for øvrig at hun synes synd på alle som brukte penger på å kjøpe musikken hennes den gang.

- Det føles ille at folk har kastet bort pengene på slik triviell, dårlig popmusikk, sa hun i et intervju med bladet Jane.

I senere tid har hun satset for fullt på skuespillerkarrieren, og har vært å se i filmer som blant andre «A Walk to Remember», «Prinsesse på prøve» og «Chasing Liberty». For tiden er hun aktuell med tv-suksessen «This Is Us».​

LES OGSÅ: Tv-stjernen i sorg etter sin syvende spontanabort

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer