- Skilsmissen er verdt hver krone

Komikeren John Cleese er glad for å bli kvitt kona.

OVER: John Cleese og Alyce fra lykkelige tider. Foto: Stella
OVER: John Cleese og Alyce fra lykkelige tider. Foto: Stella Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
LOS ANGELES (Seher.no): Den engelske skuespilleren og komikeren John Cleese (68), kjent fra "Monty Phyton"-filmene og "Hotell i Særklasse", tok ut skilsmisse fra sin tredje kone, Alyce (63), i januar i år.

Etter hele 16 år som mann og kone er den populære moromannen likevel glad for å bli kvitt sin bortskjemte frue, selv om han må punge ut i dyre dommer, skriver Globe.

- Det kommer til å bli en veldig, veldig dyr affære, men det vil være verdt hver eneste krone, forteller Cleese ifølge tabloidavisen.

Retten bestemte 13. mai at "A Fish Called Wanda"-stjernen skulle betale Alyce nesten 750 000 kroner månedlig som en midlertidig støtte.

Alyce, som for tiden bor på Carlyle Hotel på Manhatten i en suite til 6000 kroner natta mens huset til 7,5 millioner, som hun fikk av Cleese i skilsmisseoppgjøret, blir renovert, sier hun trenger hver eneste krone.

Hun hevder at hun ble vant til å leve et velstående liv blant "kjendiser, kongelige og embetsmenn i slott" gjennom sitt 16-årige ekteskap med John Cleese, står det i rettsdokumentene ifølge Globe.

Skuespillerens ekskone krever også halvparten av hva han har tjent siden de giftet seg i 1992, itillegg til retten til å benytte seg av hans ni boliger i California, New York, London og Jamaica.

Paret har ingen barn sammen.

LES OGSÅ: Skilsmisse eller PR-stunt?Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer