- Skilsmissen er min største skuffelse i livet

Jennifer Lopez er fortsatt «skuffet» over bruddet med musikerkollega Marc Anthony i 2011.

SKILT: Marc Anthony og Jennifer Lopez var gift i syv år før bruddet var et faktum i 2011. Nå åpner Lopez seg om den tunge tiden. Foto: Ap
SKILT: Marc Anthony og Jennifer Lopez var gift i syv år før bruddet var et faktum i 2011. Nå åpner Lopez seg om den tunge tiden. Foto: Ap Vis mer
DEN NYE KJÆRESTEN: På tross av at hun nå er i et forhold med 18 år yngre Casper Smart, sier Jennifer Lopez at skilsmissen fra en annen mann er hennes livs største skuffelse. Foto: SipaUSA
DEN NYE KJÆRESTEN: På tross av at hun nå er i et forhold med 18 år yngre Casper Smart, sier Jennifer Lopez at skilsmissen fra en annen mann er hennes livs største skuffelse. Foto: SipaUSA Vis mer

SEOGHØR.NO: Jennifer Lopez (46) har i lengre tid hatt et «av og på»-forhold til danser Casper Smart (28), og duoen har møtt nok av utfordringer på veien.

Sangfuglens 18 år yngre kjæreste har blitt beskyldt både for å være homofil og å kun bruke Lopez for å bli berømt, og i fjor svirret ryktene om at han hadde vært utro med en transseksuell modell.

I dag ser det likevel ut til at det profilerte paret er lykkeligere enn noensinne, og de to legger stadig ut bilder av hverandre på sosiale medier.

Dermed kom det nok som er overraskelse på mange at Lopez denne uken fortalte at hun fortsatt er «skuffet» over skilsmissen fra musikerkollega Marc Anthony i 2011.

Saken fortsetter under bildet.

– Det var knusende og forferdelig. Jeg tror både Marc og jeg trodde at vi kom til å være sammen de neste førti årene, at vi forble gift til vi døde. Skilsmissen er min største skuffelse i livet så langt, forteller skjønnheten til People.

– På den tiden følte jeg at jeg hadde mistet meg selv litt; jeg prøvde så hardt å få forholdet til å fungere. Jeg hadde vært gift to ganger før, og ville ikke at dette også skulle mislykkes... Jeg glemte hvem jeg var som individ, fortsetter Lopez åpenhjertig i intervjuet.

På tross av skuffelsen er den populære artisten hun tydelig på at det tidligere ekteparet tok rett avgjørelse, og at hun følte seg «sterkere» etter at bruddet var et faktum.

Lopez og Marc Anthony har barna Max og Emme (8) sammen, og i fjor la kjendisduoen sine personlige problemer til side da tvillingene fylte år.

«Tid for party!!! Gratulerer så mye med dagen til disse to kokosnøttene!! #tvillinger #kjærlighet #familie», skrev tobarnsmoren under et bilde av hele gjengen den gang.LES OGSÅ: Slik beholder J-Lo sitt ungdommelige utseende