SKILLER LAG: Morgan Freeman og kona Myrna har valgt å gå hver til sitt etter 24 år som mann og kone. Foto: AP
SKILLER LAG: Morgan Freeman og kona Myrna har valgt å gå hver til sitt etter 24 år som mann og kone. Foto: APVis mer

Skilsmissen er bekreftet

Morgan Freeman og kona går fra hverandre etter 24 års ekteskap.

SEHER.NO: Etter 24 års ekteskap har Oscar-vinneren Morgan Freeman (71) og kona Myrna (67) valgt å gå hver til sitt.

Skilsmissen blir ifølge Popcrunch bekreftet av Freemans venn, Bill Luckett. Luckett sier at Hollywood-stjernen og hans kone har vært separert en stund, og at skillsmisseprosessen pågår.

Det har tidligere versert rykter om at Myrna ønsket å forlate Morgan på grunn av at han hadde vært utro med en venn av familien.

Nå blir det spekulert i om det er Demaris Meyer (48) som er grunnen til at paret skiller seg. Meyer var passasjet i bilen da Morgan Freeman var ute for en stygg bilulykke søndag.

Ifølge TMZ skal Demaris Meyer ha vært i Morgans og kona Myrnas omgangskrets i en årrekke. Til daglig jobber hun som direktørsekretær for transportbyrået Fed-Ex, og er en ivrig gartner.
Hun og Morgan skal ha vært på vei til hans hjem i Charleston da han angiveligvis sovnet ved rattet. Mens Morgan brakk en arm, albue og fikk skader i skulder og kne, kom hun langt lettere fra det og skal kun være lettere forslått.

Freeman vant Oscar for sin presentasjon i filmen "Million Dollar Baby", og har flere ganger senere vært nominert igjen. Til tross for sin enorme suksess som skuespiller har han og kona Myrna alltid unngått Hollywoods livsstil. Frem til nylig bodde de sammen på en hestefarm i Charleston i Mississippi, men nå skal de altså gå hver til sitt.
Har du et kjendistips? Tips oss på Seher@seher.no!

LES OGSÅ: Her smalt det for Morgan Freeman