Skilsmissen er avlyst!

Nå er det offisielt. «The Hills»-paret er sammen igjen...

SAMMEN IGJEN: Heidi Montag og Spencer Pratt bekreftet tidligere denne uken at de var sammen igjen. I går ble det offisielt. Foto: All Over Press
SAMMEN IGJEN: Heidi Montag og Spencer Pratt bekreftet tidligere denne uken at de var sammen igjen. I går ble det offisielt. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Etter bare 15 måneders ekteskap, søkte Heidi Montag (23) om skilsmisse fra Spencer Pratt (26) 26. juli.

I går ble det klart at Montag trekker tilbake sin søknad om skilsmisse. Hun gjorde det offentlig ved L.A. County Superior Court, melder TMZ.

- Vi er sjelevenner. Jeg ser ingen grunn til at vi ikke kan få ekteskapet til å fungere igjen, sa Spencer Pratt nylig, etter at han hadde blitt satt i arresten sammen med Heidi for besittelse av våpen.

Paret møttes under de tidlige innspillingen av MTV-serien «The Hills», og de har vært sammen siden. Da realityparet erklærte at de skulle skilles, var det så å si ingen av «The Hills»-kollegaene som trodde på uttalelsen, og det viser seg at de hadde rett.

Flere amerikanske medier har også spekulert i om dette var et nøye planlagt pr-stund - det hadde i alle fall ikke vært ulikt dem.

- Vi orker ikke en gang å tenke på hva disse to finner på neste gang for å toppe dette. Hva med det ultimate pr-stuntet: å forsvinne for alltid? Dere kommer til å få så mye presse om dere gjør det, skriver kjendisbloggeren Perez Hilton.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: Operasjonene ødela ekteskapet