Skilsmissen er avlyst!

- Jeg har lyst til å gjenforene familien min, sier kjendispappaen.

PRØVER IGJEN: - Nå er ting er bedre enn noensinne, sier Billy Ray om forholdet til Tish.    Foto: All Over Press
PRØVER IGJEN: - Nå er ting er bedre enn noensinne, sier Billy Ray om forholdet til Tish. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I midten av oktober ble det kjent at «Hannah Montana»-stjernen Miley Cyrus' (18) foreldre, Billy Ray og Tish, hadde bestemt seg for å skilles etter 17 års ekteskap.

Nå kan Billy Ray imidlertid avsløre at paret har avlyst skilsmissen og at de ønsker å prøve på nytt igjen.

- Jeg har droppet skilsmissen. Jeg har lyst å gjenforene familien min... Nå er ting er bedre enn noensinne, sier Billy Ray ifølge People i programmet The View.

De siste månedene har på ingen måte vært lett for Billy Ray. I tillegg til skilsmissen, dukket det i vinter opp en video av hans 18 år gamle datter som ruset seg med salvia.

Mileys pappa - som også spiller hennes far i «Hannah Montana» - uttalte i februar at han mente Disney-programmet var ansvarlig for at familielivet hadde gått i stykker. Nå er ting imidlertid på bedringens vei.

- Jeg føler jeg har fått tilbake Miley. Jeg føler vi er den faren og datteren vi var før Hannah Mintana skjedde, sier han ifølge People.

Han mener likevel at Miley og familien ville hatt det bedre dersom det ikke hadde vært for den populære TV-serien som gjorde datteren berømt.

- Det å være kjendis - berømmelsen er et dyr. Man må passe seg for det.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg ser ut som en tolvåring  


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer