John Arne Riise og Louise Angelica skilles:

Skilsmisse

John Arne Riise bekrefter brudd med kona etter nesten syv års ekteskap.

BRUDD: Torsdag meddeler John Arne Riise overfor Se og Hør at han og Louise Angelica Riise har gått hver til sitt. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
BRUDD: Torsdag meddeler John Arne Riise overfor Se og Hør at han og Louise Angelica Riise har gått hver til sitt. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den tidligere fotballstjernen John Arne Riise (40) og kona Louise Angelica Riise (31) går hver til sitt etter nesten syv års ekteskap.

Det bekrefter førstnevnte overfor Se og Hør.

- Jeg kan bekrefte at Louise og jeg dessverre skal skille lag. Det har vært en lang prosess. Men jeg er uansett glad i Louise og vil alltid være det, sier John Arne Riise til Se og Hør.

Videre utdyper den tidligere fotballstjernen:

- Vi er gode venner, men vi har forskjellige ønsker for fremtiden. Et samlivsbrudd er utrolig trist og jeg ber om forståelse for at familien nå trenger ro rundt oss.

Louise Angelica deler på sin side nyheten om bruddet på sin Instagram-profil:

«Etter 9 fine år sammen har vi kommet frem til at vi ønsker å gå fra hverandre som gode venner. Vi har kun gjensidig kjærlighet og respekt for hverandre, og er veldig takknemlig for tiden vi har hatt sammen. Vi sitter igjen med gode minner og ikke minst, vår fantastiske sønn som vi er så stolte av. Dette er kun en situasjon hvor vi har vokst fra hverandre. Vi ber om respekt for vårt privatliv i denne vanskelige tiden» skrivet hun til et bilde av de to.

Småbarnsforeldre

I november i fjor møtte Se og Hør John Arne og Louise Angelica hjemme i Tønsberg. Da snakket de blant annet åpenhjertig om hvordan pandemien hadde påvirket dem, men også om hvor mye kvalitetstid de hadde fått med sin felles sønn Colin.

- Det er jo lenge å være sammen oppå hverandre, som sikkert de fleste har kjent litt på. Men vi har utnyttet tiden veldig godt og brukt tid sammen med Colin, fortalte John Arne.

- Vi har gått mye turer i nabolaget vårt, i skogen og ikke minst nede ved vannet. Han har vært veldig heldig som har hatt foreldrene sine der hele tiden det første leveåret sitt, la han til.

Louise Angelica fortalte også at de satte av mye tid til lek og kos på rommet til sønnen.

- Han har fått et lite lekekjøkken, og det slo an, så vi sitter faktisk mye på rommet hans og leker og bygger lego, og leser bøker. Så det går mye av tiden vår med til om dagen, sa hun den gang.

John Arne Riises manager, Erland Bakke, sier følgende til Se og Hør om ekteparets brudd i dag:

- Begge parter jobber nå godt sammen for å finne den beste løsningen for deres barn. Jeg er overbevist om at de kommer frem til noe som blir fint.

BRUDD: Petter og Gunhild Stordalen meddelte at de flyttet fra hverandre etter 14 år. Intervju fra Expressen. Vis mer

Følelsesladet seremoni

Det var i mai 2014 at John Arne og Louise Angelica Riise giftet seg i Nordberg kirke foran rundt 100 gjester bestående av sine nærmeste venner og familie.

Det var en følelsesladet seremoni, og brudgommen måtte flere ganger ta til tårene. Etter de hadde gitt hverandre sitt ja, sang musiker Alejandro Fuentes (33) en romantisk ballade, før det nygifte paret gikk ned kirkegulvet som mann og kone.

BRUDD: Etter nesten syv års ekteskap går John Arne og Louise Angelica Riise hver til sitt. Her er de avbildet under bryllupet sitt. Foto: Terje Bendiksby / NTB
BRUDD: Etter nesten syv års ekteskap går John Arne og Louise Angelica Riise hver til sitt. Her er de avbildet under bryllupet sitt. Foto: Terje Bendiksby / NTB Vis mer

Fire år senere kom nyheten om at duoen ventet sitt første barn sammen, og året etter kom sønnen Colin til verden. Babynyheten bekreftet den tidligere fotballspilleren overfor Se og Hør.

- Vi er så ufattelig glade. Det er så stort. Champions League-seier og 110 landskamper er ekstremt gøy. Barnefødsler er mange divisjoner over det. Jeg er bare lamslått, sa han den gang.

40-åringen ble med det firebarnsfar. Fra før av har han tre barn fra tidligere ekteskap.

STERKT: For Louise Angelica Riise, har hundene hennes betydd ekstra mye. Derfor er det sårt at de begge har gått bort. Video: Steffen Pettersen/Marcus Brenden/Ingebjørg Iversen Vis mer

Stortrives som mamma

Louise Angelica har tidligere lettet på sløret om mammatilværelsen, blant annet i 2019. På spørsmål om hvordan livet som mamma er, svarte hun:

- Du, det føles helt rått. Jeg stortrives. Selvfølgelig er jeg litt trøtt, det kjenner jeg i hverdagen, men han gir så mye glede og jeg elsker det, sa hun til Se og Hør den gang.

Mammalivet viste seg å være akkurat som hun hadde sett for seg, også den krevende delen av mammarollen.

- Jeg hadde jo sett for meg at det skulle være veldig krevende, og det er det på sin måte, vi har vært midt oppi flytting i tillegg, men han beriker virkelig livene våre, altså. Det er en helt ubeskrivelig følelse å endelig være mor.

FIKK EN SØNN: I 2019 fikk Louise Angelica og John Arne Riise sønnen Colin sammen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
FIKK EN SØNN: I 2019 fikk Louise Angelica og John Arne Riise sønnen Colin sammen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

Det var i 2019 paret gikk til innkjøp av en stor luksusvilla i Tønsberg med blant annet fire soverom, to bad og to takterrasser.

Også John Arne Riises mor, Berit, og hennes ektemann bor i Tønsberg, noe som ble tatt med i vurderingen om å flytte dit.

- Vi tenkte det ville vært både fint og praktisk å bo nærme familie, og mamma er en bestemor som alltid stiller opp for barnebarna sine. Nå gleder vi oss til å ta med babyen som kommer til Tønsberg, sa John Arne til Se og Hør den gang.

FÅR EN SØNN: Louise Angelica Riise føder i en episode av «Kjendismødre». Video: Viafree / Thea Hope. Reporter: Kine Falch Vis mer

Ga ut selvbiografi

John Arne Riise har en imponerende fotballkarriere bak seg. Ikke bare er 40-åringen den som har spilt flest kamper for det norske landslaget; han spilte også for Liverpool, der han blant annet var med å vinne Champions League mot AC Milan i 2005.

I dag er han hovedtrener for 3. divisjonslaget Flint Tønsberg, i tillegg til jobben som fotballekspert i VG og Viasat.

For fire år siden kom han ut biografien «Fordeler og ulemper ved å være John Arne Rise», der han delte historier som har preget ham gjennom livet. Kjærlighet var blant de store temaene, og John Arne avslørte blant annet hvordan han kom i kontakt med Louise Angelica for første gang.

RIV I HJERTET: I Senkveld fortalte Henriette Steenstrup om hva som hjalp henne da hun var midt oppi skilsmisse. Vis mer

«Jeg begynte å legge til navn, og hele tiden dukket det opp forslag på andre jeg kanskje kunne kjenne. I denne strømmen av profiler dukket det opp et bilde av en dame jeg syntes var helt usannsynlig vakker», skrev han.

Han sendte henne en venneforespørsel, og etter bare fem minutter godtok Louise Angelica Markussen, som hun het på den tiden, forespørselen. Etter sporadiske tekstmeldinger frem og tilbake avtalte de å møtes for første gang på Big Horn Steak House i Lillestrøm.

Siden den gang har det som nevnt gått slag i slag for duoen, som blant annet har vært å se i tv-seriene «Bloggerne» og «Kjendismødre».

Men i dag har ekteparet altså valgt å gå hvert til sitt.

LES OGSÅ: Avslørte skilsmisse: - Helt jævlig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer