KOSTBAR SKILSMISSE: Mel Gibson risikerer å måtte punge ut med over tre milliarder kroner i skilsmisseoppgjør til kona Robyn. Foto: All Over Press
KOSTBAR SKILSMISSE: Mel Gibson risikerer å måtte punge ut med over tre milliarder kroner i skilsmisseoppgjør til kona Robyn. Foto: All Over PressVis mer

Skilsmisse til 3 milliarder

Utroskapen kan koste Mel Gibson dyrt.

SEHER.NO: Som Seher.no meldte allerede i januar, har Mel Gibsons kone Robyn (53) nå fått nok av ektemannens kvinne-eventyr.

Den siste dråpen skal ha kommet da Mel (53) i januar fikk hyppige besøk i traileren sin av den russiske sangeren Oksana Koleshnikova i Mexico, mens han spilte inn sin nyeste film "The Edge of Darkness".

Sist måned skal Mel ha blitt observert i het omfavnelse med en foreløpig ukjent brunette på stranda i Costa Rica, som flere medier hevder er den samme Oksana.

Både Mel og Oksana har benektet romanseryktene, men det holdt tydeligvis ikke for hans kone.

Nå har nettstedet TMZ fått tak i rettsdokumentene som bekrefter at skilmisseforhandlingene er i gang, og resultatet kan bli en kostbar affære for "Braveheart"-stjernen.

Siden ekteparet ikke har noen avtale om særeie, har Robyn ifølge californisk lov krav på halvparten av Mels formue på over seks milliarder kroner.

Den troende katolikken Mel Gibson har syv barn med Robyn, som han har vært gift med i 28 år. Nå ber han om fred til å få orden på familielivet.

- Gjennom ekteskapet vårt og separasjonen har vi strevet for å holde på privatlivet og familiens integritet. Det vil vi fortsette med, sier Mel Gibson via sin talsmann til Daily Mirror.


Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no! Eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Begikk selvmord hos Mel Gibson