Kanye West og Kim Kardashian:

- Skilsmisse er den eneste løsningen

Kim Kardashian skal være temmelig lei ektemannens stadige tirader i sosiale medier.

NOK ER NOK: Kim Kardashian skal føle seg presset til å forsvare ektemannen Kanye West. Nå er hun lei. Foto: NTB Scanpix
NOK ER NOK: Kim Kardashian skal føle seg presset til å forsvare ektemannen Kanye West. Nå er hun lei. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste dagene har krangelen mellom rapperstjernene Drake (32) og Kanye West (41), som har utspilt seg på Twitter, fått mye oppmerksomhet.

Det hele startet i sommer da Drake ga ut sin nye singel «In my feelings», der han ifølge Kanye disset familien til kona hans, Kim Kardashian (38). Denne uken blusset feiden opp igjen da Kanye, i en rekke twittermeldinger, krevde en unnskyldning fra rapperstjernen.

Selv har ikke Drake respondert til noen av Kanyes anklagelser, likevel er Twitter-tiraden til Kanye blitt et hett samtaleemne.

Kjente artister som popsangeren Ariana Grande (25) og rapperlegenden Snoop Dogg (47), har kastet seg på, der sistnevnte blant annet ber Kanye om «å holde kjeft» i en video publisert på Insta-stories, ifølge utenlandske medier som Independent.

Måtte beklage seg

Ariana på sin side, som nylig ga ut hitlåten «Thank u, next», hev seg på feiden med en lengre tekst på Twitter:

«Dere, jeg vet det er voksne menn her som krangler, men jeg og Miley (Cyrus journ.anm.) slipper vår splitter nye låt i kveld, så hvis dere alle kunne oppført dere for bare noen timer så jentene kan få skinne litt, hadde det vært kult. Takk», skrev den 25 år gamle popstjernen.

Meldingen til Ariana, som trolig var ment som en spøk, falt imidlertid ikke i like god jord hos rapperen Kanye West, som mente hun gjorde narr av hans mentale tilstand, og som førte til enda en lengre Twitter-tirade fra rapperen.

- Ikke bruk meg eller dette øyeblikket til å promotere en sang. (...) Folk kommer ikke lenger til å se på mental helse som en spøk, var noe av det 41-åringen skrev tilbake til sangeren.

Ariana endte til slutt opp med å be om unnskylding til Kanye West via en Twitter-melding, som hun for øvrig nå har slettet.

- Det var en vits som jeg nå forstår var ufølsom. Jeg beklager hvis jeg på noen som helst måte utløste noe, og jeg håper du føler deg bra i dag skrev hun blant annet, ifølge flere utenlandske medier, deriblant Vogue.

Nok er nok

Til tross for at ektefellen til Kanye, Kim Kardashian (38), har hatt sin egen feid med Drake tidligere, ser det likevel ut til at hun nå er sett seg temmelig lei på ektemannens stadige Twitter-tirader.

Ifølge Radar Online føler Kim seg mer og mer usikker for hvert stunt ektemannen gjør i sosiale medier.

- Kanye fortsetter å ødelegge for Kim og familien hennes, og hun får konstant trusler og blir trakassert. Det har gått for langt, og Kim er lei av det, uttaler en kilde til nettstedet.

Ifølge kilden føler Kim seg presset av ektemannen til å stadig støtte ham i sine bisarre utspill.

Saken fortsetter nedenfor.

HYLLET KANYE: Under en tale Donald Trump holdt for «young, black conservatives» i Det hvite hus fredag, hyllet han Kanye West - Vi er veldig takknemlig for han, sa presidenten. Video: AP Vis mer

- Han forteller henne hva hun skal si, og i det fleste tilfellene vet hun ikke engang hva hun beskytter ham for en gang, sier kilden og fortsetter:

- Hun føler at en skilsmisse er den eneste løsningen å stoppe dette på.

Selv har verken Kim eller Kanye kommentert saken.

Bisarr oppførsel

Det er nemlig ikke første gang Kanye har skapt store overskrifter med sin oppførsel i sosiale medier.

I mai var 41-åringen på «alles» lepper etter at han på ni timer rakk å publisere hele 80 Twitter-meldinger der han blant annet omtalte Donald Trump som «broren» sin.

Oppmerksomheten rundt Kanyes kraftige meninger ble heller ikke mindre da han under et besøk hos kjendisnettstedet TMZ antydet at slaveriet av afroamerikanere i USA var et «valg».

Den gang tok Kim ektemannen i forsvar, mens resten av familien holdt tyst etter de oppsiktsvekkende kommentarene.

Forsvarer ektemannen

På den tiden verserte det rykter om at det ikke sto så bra til med Kanye Wests mentale helse. Flere personer tett på artisten uttalte at de var bekymret for at han jobbet for mye, og fryktet at han var på vei til å få et nytt sammenbrudd.

Saken fortsetter nedenfor.

Artisten måtte nemlig avlyse flere konserter i november 2016 da han ble innlagt på sykehus. Der oppholdte han seg en ukes tid, før han ble skrevet ut.

Ryktene om helseproblemene fikk Kim Kardashian til å ta ektemannen i forsvar - også denne hendelsen utspant seg på Twitter.

- Til mediene som prøver å demonisere ektemannen min, la meg bare si dere én ting: Det er ikke rettferdig å hevde at han har mentale problemer, bare fordi han er seg selv, skrev hun.

Videre spurte hun «om det ikke er lov til å være en tenkende sjel, uten at folk skal mistenke at han har helseproblemer». Hun hevdet også at han er forut for sin tid.

- Mental helse er ikke noe å spøke med, og mediene må slutte å bruke det så tankeløst. Ferdig snakket!

NYFØDT: Realitystjernen Kim Kardashian ble mor for tredje gang i januar 2018. Her er Se og Hørs reporter, Kjersti Flaa, utenfor sykehuset Cedars-Sinai i Los Angeles, der Kim og Kanyes datter ble født. Vis mer Vis mer Vis mer

LES OGSÅ: Prins Joachims valg vekker oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer