Kanye West og Kim Kardashian:

- Skilsmisse er den eneste løsningen

Kim Kardashian skal være temmelig lei ektemannens stadige tirader i sosiale medier.

NOK ER NOK: Kim Kardashian skal føle seg presset til å forsvare ektemannen Kanye West. Nå er hun lei. Foto: NTB Scanpix
NOK ER NOK: Kim Kardashian skal føle seg presset til å forsvare ektemannen Kanye West. Nå er hun lei. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste dagene har krangelen mellom rapperstjernene Drake (32) og Kanye West (41), som har utspilt seg på Twitter, fått mye oppmerksomhet.

Det hele startet i sommer da Drake ga ut sin nye singel «In my feelings», der han ifølge Kanye disset familien til kona hans, Kim Kardashian (38). Denne uken blusset feiden opp igjen da Kanye, i en rekke twittermeldinger, krevde en unnskyldning fra rapperstjernen.

Selv har ikke Drake respondert til noen av Kanyes anklagelser, likevel er Twitter-tiraden til Kanye blitt et hett samtaleemne.

Kjente artister som popsangeren Ariana Grande (25) og rapperlegenden Snoop Dogg (47), har kastet seg på, der sistnevnte blant annet ber Kanye om «å holde kjeft» i en video publisert på Insta-stories, ifølge utenlandske medier som Independent.

Måtte beklage seg

Ariana på sin side, som nylig ga ut hitlåten «Thank u, next», hev seg på feiden med en lengre tekst på Twitter:

«Dere, jeg vet det er voksne menn her som krangler, men jeg og Miley (Cyrus journ.anm.) slipper vår splitter nye låt i kveld, så hvis dere alle kunne oppført dere for bare noen timer så jentene kan få skinne litt, hadde det vært kult. Takk», skrev den 25 år gamle popstjernen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer