SKILT: Tiger Woods og Elin Nordegren. Foto: Getty Images
SKILT: Tiger Woods og Elin Nordegren. Foto: Getty ImagesVis mer

Skillsmissen er sluttført

- Vi er triste over at vårt ekteskap er over...

SEHER.NO:  Etter måneder med spekulasjoner rundt ekteskapet mellom Tiger Woods (34) og svenske Elin Nordegren (30) er det nå over. Idag var paret i rettsaalen Bay County Circuit Court i Panama, Florida - hvor ble skilsmissen sluttført.

- Vi er triste over at vårt ekteskap er over, og vi ønsker hverandre kun det beste for fremtiden. Selv om vi ikke lenger er gift har vi to vakre barn og deres lykke er, og vil alltid være, det viktigste for oss, sier paret i en offentlig uttalelse fra Nordegrens advokater, melder People.

Dokumentet avslører ingen detaljer rundt skilsmissen, men melder:

- Da vi bestemte oss for å skilles, ble fokuset å sikre barnas velbefinnende  i fremtiden. Uken og månedene fremover kommer ikke til å bli enkle for dem, da de må innfinne seg med en ny familiesituasjon. Derfor er vårt privatliv svært vitkig akkurat nå.

Skilsmisseoppgjøret - fordelingen av verdier, er altså ikke helt avklart. Men flere rapporter tilsier at Elin kommer til å få rundt 644 millioner kroner, og i verdier kanskje fem ganger så mye.

Kilder har tidligere avslørt at foreldrerettighetene har vært det viktigste for begge parter, og at de kommer til å dele foreldreretten over sine to barn, Sam Alexis (3) og Charlie Axel (1), likt mellom seg.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Han vil gifte seg med elskerinnen