Amy Slaton

Skilles

Lykken brast for realityparet.

BRUDD: Realityparet går hver til sitt under ett år etter at de fikk sitt andre barn sammen. Foto: Skjermdump fra Instagram
BRUDD: Realityparet går hver til sitt under ett år etter at de fikk sitt andre barn sammen. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere i år var det premiere på den fjerde sesongen av TLC-programmet «1000-LB. Sisters». Gjennom seriesuksessen har det norske folk blitt kjent med søstrene Amy Slaton (35) og Tammy Slaton (36).

En annen som titt og ofte har dukket opp i serien er Amys ektefelle, Michael Halterman (40). I fjor sommer ønsket paret velkommen til sitt andre barn sammen, sønnen Glenn Allen Halterman.

Nå ser det derimot ut til at lykken har brast for paret.

- Han er lat

Ifølge US Weekly, skal Halterman ha søkt om skilsmisse tidligere denne måneden. Paret møttes da de var tenåringer og har vært sammen i flere år.

De giftet seg i 2019 og året etter ønsket de velkommen til sitt første barn, sønnen Gage.

VEKTNEDGANG: Tammy og Amy Slaton har delt åpent om deres slankeprosess i programmet «1000 lb sisters», hvorpå førstnevnte har gjennomgått en stor forvandling. Video: TLC/Rød Løper. Vis mer

Det har de siste månedene blitt spekulert på at ikke alt har vært som det skal hos familien. I februar meldte The Sun at Slaton og sønnene hadde flyttet ut av familiehjemmet.

- Amy synes Michael er lat. Han har vært sjalu over all oppmerksomheten hun gir barna, sa en kilde til The Sun.

Slaton har tidligere uttalt at paret har vurdert å ta en pause fra realityserien for å fokusere på familien.

FORLOVER SEG: I TV-serien «Extreme Sisters» forlover tvillingene Anna og Lucy DeCinque seg med samme mann. Video: TLC Vis mer

Åpen om vanskelig fortid

I serien har søstrene gitt seerne et innblikk i sin kamp for å gå ned i vekt. Søstrene har vært åpne om en trøblete barndom, hvor moren sjelden var hjemme, og de måtte sørge for å lage mat selv. Dette ble starten på svært usunne vaner.

Jentene, som først ble kjent på YouTube, har også fortalt ærlig om mobbingen de ble utsatt for. Seriens hovedfokus var søstrenes reise mot vektnedgangen. I serien kjemper de mot kiloene i håp om å få godkjent en fedmeoperasjon, som de selv mener er siste utvei.

Allerede i den første sesongen fikk Amy godkjent operasjonen, og tidligere denne måneden ble det kjent at også Tammy kunne juble over godkjent operasjon.

FIRE MILLIONER VISNINGER: Traileren til det nye realityprogrammet «Milf Manor» får internett til å koke. Video: Twitter/TLC Vis mer

LES OGSÅ: - Hun kommer til å dø

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer