Kim Wilde og Hal Fowler:

Skilles

25 års ekteskap har tatt slutt.

SKILT: Det tidligere ekteparet har fullført skilsmissen, ett år etter at de separerte seg. Foto: Dan Wooller/REX/NTB
SKILT: Det tidligere ekteparet har fullført skilsmissen, ett år etter at de separerte seg. Foto: Dan Wooller/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sangstjernen Kim Wilde (62) og skuespiller Hal Fowler (54) skilles etter 25 års ekteskap. Det melder Sky News.

I en felles uttalelse på sosiale medier forteller paret at de separerte seg i fjor, og at de nå er skilt fra hverandre. Uttalelsen er å finne på Wildes Twitter-profil.

Paret deler datteren Rose Elizabeth Fowler (22) og sønnen Harry Tristan Fowler (24).

I en felles uttalelse, skriver det tidligere ekteparet at det ikke er noe ondt blod inne i bildet, og at de ønsker hverandre godt.

«Ingen tredjepart er involvert. Det forblir en god tone mellom dem, og de ønsker kun det beste for hverandre i deres neste fase i livet. Det vil ikke bli delt noen ytterligere kommentar eller uttalse.», heter det i uttalelsen.

Wilde ble en stor suksess i 1982 med hitlåten «Kids In Americah», og gikk dermed i faren Marty Wildes (83) fotspor. Hun har også delt scenen med blant annet David Bowie og Michael Jackson.

SKILLES: Etter 13 års ekteskap har Johann Olav Koss og kona valgt å gå fra hverandre. Reporter: Nora Skavhaug. Video: NRK. Foto: Se og hør. Vis mer

Fowler på sin side er kanskje aller best kjent for sin rolle som Mimban Lieutenant i «Solo: A Star Wars Story» fra 2018, og Lord Godalming fra filmen «Dracula» fra 2013.

LES OGSÅ: Zara Larsson ut mot anklagene: - Lei meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer