Candice Accola og Joe King:

- Skilles

Kjendisparet går hver til sitt.

SKILLES: Candice Accola og Joe King har valgt å gjøre det slutt. Foto: Shutterstock /Picture Perfect/REX/NTB
SKILLES: Candice Accola og Joe King har valgt å gjøre det slutt. Foto: Shutterstock /Picture Perfect/REX/NTB Vis mer
Publisert

Etter nesten åtte år som ektepar har «Vampire Diaries»-skuespiller Candice Accola (35) og The Fray-gitarist Joe King (41) valgt å gå hver til sitt. Det melder People.

Nyheten kommer etter at rykter om brudd oppsto tidligere i år. Observante fans hadde lagt merke til at både Accola og King hadde slettet bilder av hverandre på sosiale medier, og i tillegg ble Accola observert uten gifteringen sin.

Skilsmissepapirer, som People har fått innsyn i, viser at Accola søkte om separasjon fra King i januar. Grunnen skal ha vært «uforsonlige forskjeller».

Siden har hun flyttet til Nashville, mens King har blitt boende i Tennessee.

FREKT: «Grenseløst forelsket»-paret AnneMa og Dundar har fått avslag søknaden om familiegjenforening, det synes AnneMa er frekt. Video: Se og Hør Vis mer

Paret møttes gjennom Accolas «Vampire Diaries»-kollega Nina Dobrev (33), og giftet seg høsten 2014.

Sammen har de de to døtrene Florence May (6) og Josephine June (1). I tillegg har Accola fungert som stemor for Kings to barn fra et tidligere forhold.

De siste ukene har 35-åringen vært svært aktiv på Instagram og dokumentert at hun har vært på reise rundt i Europa. Hun har blant annet besøkt både Italia og England.

LES OGSÅ: Kraftige reaksjoner: - Fryktelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer