Jason Momoa og Lisa Bonet:

Skilles

Paret, som var regnet som et av Hollywoods stødigste, går hver til sitt.

SLUTT: Jason Momoa og Lisa Bonet er ikke lenger et par. Foto: AFF-USA/REX/NTB
SLUTT: Jason Momoa og Lisa Bonet er ikke lenger et par. Foto: AFF-USA/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lenge før Jason Momoa (42) fikk stjernestatus gjennom «Game of Thrones» og «Aquaman», møtte han skuespiller Lisa Bonet (54). I 2005 krysset de veier på en jazzklubb, og forelsket seg.

Siden har de hatt en eventyrromanse verdig Hollywood, og har tilsynelatende vært ment for hverandre.

Derfor sender de sjokkbølger gjennom underholdningsverdenen torsdag, med budskapet om at de går fra hverandre.

«Vi har alle følt presset og endringene i disse nye tider. En revolusjon er i gang, og familien vår er intet unntak. Vi føler og vokser fra de seismiske endringene som skjer. Derfor deler vi våre familienyheter - at vi skiller vei i ekteskapet», åpner de to et Instagram-innlegg på Momoas profil.

«Vi deler dette, ikke fordi det er nyhetsverdig, men slik at vi kan gå videre med livene våre med verdighet og ærlighet. Kjærligheten mellom oss fortsetter videre, den utvikler seg på måter vi ønsker at skal være kjent, og som vi kan leve med», skriver skuespilleren videre.

Sammen har ekteparet barna Lola Iolani Momoa (14) og Nakoa-Wolf Manakauapo (13). Bonet har også datteren Zöe Kravitz (33) fra ekteskapet med Lenny Kravitz, og Momoa har spilt en stor rolle i hennes liv.

BRUDD FOR KJENDISENE: 2021 har vært året der en rekke norske og internasjonale kjendiser har gjennomgått et brudd. Video: Kine Falch Vis mer

«Vi frigjør hverandre for å lære hva vi skal bli. Vår dedikasjon til det hellige livet og våre barn, og å lære våre barn hva som er mulig, er urokkelig. Vi lever bønnen, og måtte kjærligheten bestå», avsluttes innlegget.

Momoa og Bonet giftet seg i 2017, i en hemmelig seremoni. 42-åringen har tidligere fortalt at han forelsket seg i det som skulle bli kona allerede da han var 8 år gammel, og så henne på «The Cosby Show».

LES OGSÅ: Slik ser han ikke ut lenger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer