Ola Rapace:

Skilles

Skuespilleren og kona går hver til sitt etter to år som mann og kone.

TO ÅR: Ola Rapace og kona går hver til sitt etter to år som gift. Foto: Karin Törnblom / TT / NTB
TO ÅR: Ola Rapace og kona går hver til sitt etter to år som gift. Foto: Karin Törnblom / TT / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har allerede gått elleve år siden det ble kjent at skuespillerparet Noomi (41) og Ola Rapace (48) hadde bestemt seg for å gå hver til sitt, etter ti år som ektefeller.

I 2019 giftet han seg imidlertid på ny med Sonja Jawo (41), i en romantisk seremoni i kjærlighetsbyen Paris. Paret var den gang svært sparsomme med detaljene rundt den intime seremonien.

- Jeg følte at hun var det vakreste mennesket jeg hadde møtt, så det var logisk å sette en ring på fingeren. Jeg sa det til henne, og hun synes også det var en god idé, har skuespilleren tidligere uttalt.

Nå, etter to år som mann og kone, har Rapace og Jawo søkt om skilsmisse.

ENSOM: Venke Knutson gjester denne uka «Lindmo», og der forteller hun blant annet om at hun ble ensom etter skilsmissen. Video: NRK Vis mer

- Supertrist

Kort tid etter bryllupet flyttet paret sammen til Sodermalm i Stockholm. Nå skal de altså flytte fra hverandre, etter at de forrige uke søkte om skilsmisse. Det bekrefter Jawo til Expressen.

- Vi har valgt å gå fra hverandre, det er ikke noe mer enn det, sier hun til den svenske avisen.

- Det er selvsagt supertrist at det ikke fungerte, men jeg tror vi begge har det greit likevel. Det var ingenting dramatisk som skjedde, sier hun videre.

Ola Rapace har foreløpig ikke uttalt seg om bruddet.

RIV I HJERTET: I kveldens Senkveld forteller Henriette Steenstrup om hva som hjalp henne da hun var midt oppi skilsmisse. Vis mer

Tok bruddet tungt

Ola Rapace har en lang karriere bak seg. Blant annet har han vært å se i James Bond-filmen «Skyfall». Han er også godt kjent for sine roller i de mange «Wallander»-filmene, som er basert på bøkene til Henning Mankell.

Som nevnt skilte han seg fra Noomi Rapace for elleve år siden. Den gang la han ikke skjul på at det var en svært tung tid. I podkasten «Helt ärligt» beskrev han blant annet perioden som det verste som hadde skjedd ham, ifølge Aftonbladet.

BRUDD: Reality-profilene går hvert til sitt og Mie Cappelen åpner opp om en tung tid. Video: Mie Mack Cappelen på Youtube / Rød Løper. Reporter/klipp: Celina Morken. Vis mer

- Skilsmissen fra Noomi og den påfølgende perioden, der jeg kjente at jeg ikke hadde noe retning, tilhørighet eller noe som helst … Dette var på samme tid du og jeg surret rundt som verst også, for det var ingenting i meg som strittet imot. Det er jo både barnslig og usant, for man har jo alltid masse ting man kan miste, sa han.

Han nevnte også at selvmordstanker og rusmisbruk var en del av hverdagen.

Skuespilleren tenkte at rusmisbruket, med både narkotika og alkohol, på sikt ville ta livet av ham. Han døde nesten av en overdose på et tidspunkt.

Ola Rapace er pappa til datteren Line (21) og sønnen Lev (17).

LES OGSÅ: Milliardær i episk skilsmisse

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer