Blair Underwood:

Skilles

Skuespiller Blair Underwood og kona Desiree går hver til sitt.

OVER OG UT: Blair Underwood og kona Desiree DaCosta skal skilles. Her er de i 2011. Foto: Danny Moloshok / REUTERS / NTB
OVER OG UT: Blair Underwood og kona Desiree DaCosta skal skilles. Her er de i 2011. Foto: Danny Moloshok / REUTERS / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske skuespilleren Blair Underwood (56) ble et kjent fjes i advokatserien «LA Law» på 1980- og 1990-tallet. Der spilte han rollen som Jonathan Collins, som han gestaltet i hele syv år.

Senere har 56-åringen medvirket i en rekke filmer og tv-serier, og dessuten stått på teaterscenen. Mange husker han nok også som kjæresten til Miranda Hobbes i HBO-suksessen «Sex og singelliv».

KJENT ROLLE: Mange husker nok Underwood i rollen som Miranda Hobbes' kjæreste, spilt av Cynthia Nixon. Foto: HBO / Darren Star / NTB
KJENT ROLLE: Mange husker nok Underwood i rollen som Miranda Hobbes' kjæreste, spilt av Cynthia Nixon. Foto: HBO / Darren Star / NTB Vis mer

På privaten har Underwood vært i et årelangt ekteskap med Desiree DaCosta. De giftet seg i 1994, og har tre barn sammen. Nå har de imidlertid valgt å skille veier, skriver de i en felles kunngjøring på Instagram.

«Etter enormt mye tenking, bønn og arbeid sammen og hver for oss, har vi kommet til at vi skal avslutte ekteskapet vi startet på for 27 år siden», skriver Underwood og DaCosta innledningsvis.

Gode venner

Ekteparet skriver videre at de vil fortsette å være gode venner, og at de ikke minst vil fortsette å samarbeide om de tre barna på 19, 22 og 24 år.

«Det har virkelig vært en vakker reise. Våre stolteste bragder er våre tre fantastiske barn. Tre sjeler som Gud ga oss. [ …]. Vi har alltid satt barnas beste først og vil fortsette å gjøre det. Vi vil fortsette å være gode venner og foreldre og ha den ytterste respekt for hverandre når vi nå legger ut på et nytt kapittel i våre liv, hver for oss», skriver de.

SKILLES: TMZ meldte 19. februar at Kim Kardashian og Kanye West skilles. Dagbladets kjendisreporter Karoline Pedersen kommenterer. Video: Christian Roth Christensen Vis mer

Til slutt takker skuespilleren og kona gjennom 27 år for all støtte og omtanke den siste tiden. Samtidig ber de om ro og privatliv i den tiden som kommer.

Blair Underwood og Desiree DaCosta har de to sønnene Paris (24) og Blake (19) sammen, i tillegg til datteren Brielle (22).

LES OGSÅ: - Brakk meg da jeg så ringen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer