Stian Thorbjørnsen

Skilles

Stian Thorbjørnsen og kona Tina skilles.

SKILLES: Tina og Stian Thorbjørnsen går hver til sitt. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
SKILLES: Tina og Stian Thorbjørnsen går hver til sitt. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stian Thorbjørnsen (39) og kona Tina (30) skilles. Det bekrefter sistnevnte selv i en video på Snapchat, skriver VG. Ifølge avisen forteller Tina at det har vært slutt siden i fjor, men at de fortsatt bor sammen.

«Men selv om man er riktig for hverandre i en periode av livet, betyr ikke det nødvendigvis at man er riktig for hverandre livet ut», skriver hun på Snapchat.

Se og Hør har foreløpig ikke lykkes å komme i kontakt med Stian Thorbjørnsen.

«LINDMO»: Når Stian «Staysman» Thorbjørnsen gjester Lindmo på NRK, forteller han om hvorfor han forandret livsstilen sin. Fra å veie 122 kilo og ha et kosthold i stor grad bestående av chips og øl, har han nå begynt å gå lange turer. Video: NRK Vis mer

Overrasket med bryllup

Den kjente norske artisten, best kjent under artistnavnet «Staysman», overrasket alle da han fridde til kjæresten Tina under Se og Hørs kjendisgalla i 2015.

Det var da artisten skulle ta imot prisen «Årets kjendis», at han benyttet scenetiden til å gå ned på kne foran samboeren.

- Takk til kjæresten min som står her med meg. Gi henne stor applaus! Jeg har for vane å gå over the top … Nå blir jeg nervøs også … Du er verdens beste mamma for Lennox: Vil du gifte deg med meg?, spurte han fra scenen.

SLUTT: Adrian Sellevoll bekrefter brudd med kjæresten. Video: Rød Løper Vis mer

Noen få måneder senere var det imidlertid han selv som ble tatt på sengen.

Under «Senkveld med Thomas og Harald» og deres konsept «Senkveld Surprise», ble nemlig artisten overrasket med storslått bryllupsfest.

FRIDDE PÅ GALLA: Tina ble fridd til under Se og Hørs kjendisgalla. Her fra samme galla i 2019. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
FRIDDE PÅ GALLA: Tina ble fridd til under Se og Hørs kjendisgalla. Her fra samme galla i 2019. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer

- Det er høyt surrealistisk å våkne opp om morgenen og ikke vite at du skal gifte deg - og samme dag er du gift. Jeg ble nervøs da det gikk opp for meg. Det var mange inntrykk på en gang. Samtidig slapp jeg unna alt av planlegging. Jeg kom til dekket bord og følte meg veldig privilegert, sa han til Se og Hør i etterkant.

BRUDD: Victoria Nadine snakker om bruddet med Silas Massa Vasstrand på «Senkveld». Video: TV 2 Vis mer

DM ble ekteskap

Stian og Tina ble sammen i 2013. Overfor KK har Tina fortalt at det hele startet med en date i Fredrikstad, etter at hun «slidet inn i DMs» på Instagram en sen kveld. Stian hadde lagt ut et burgerbilde, og hun skrev «Æ e kåt på maten din».

Sammen har de sønnen Lennox, som kom til verden i 2014. Stian har også sønnen Viktor fra et tidligere forhold.

- Familietiden betyr alt for meg. Når jeg er sammen med dem, får jeg virkelig koblet fra alt annet. De gir meg en ubeskrivelig ro i kroppen, fortalte Stian til Se og Hør noen måneder etter bryllupet, og la til:

- Etter at jeg traff Tina, er det skjedd så mye bra i livet mitt at jeg vet ikke hvor jeg skal starte.

OVERRASKER: Mie og Ali fant kjærligheten på «Love Island». Nå forteller de om hvordan det første året har vært, og avslører at ting ikke gikk helt som det skulle på tampen av året. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter/ Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Avslører brudd

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer