BRUDD: Lykken tok slutt for Natasha Henstridge og hennes seks år yngre ektemann Darius Campbell. Foto: FAME FLYNET
BRUDD: Lykken tok slutt for Natasha Henstridge og hennes seks år yngre ektemann Darius Campbell. Foto: FAME FLYNETVis mer

Skilles to år etter bryllupet

- Vi ber om at privatlivet blir respektert i denne perioden.

SEOGHØR.NO: På Valentines Day i 2011 giftet Hollywood-stjernen Natasha Henstridge (38) seg med artisten Darius Campbell (32) i en hemmelig seremoni i California. To år senere er bruddet et faktum.

- Vi har bestemt oss for å skilles og ber om at privatlivet blir respektert i denne perioden. Vi leverte skilsmissepapirene i dag. Det var en felles avgjørelse, bekrefter Campbell til Daily Mail.

Han ville ikke si noe om grunnen til bruddet, men paret skal lenge ha kranglet over økonomien, ifølge en venn nettstedet har snakket med.

Darius har allerede flyttet ut fra deres felles hjem i Sherman Oaks i Los Angeles og bor hos en kamerat.

Mens Natasha er kjent som modell og skuespiller, er Darius best kjent fra den britiske forløperen til «Idol» - TV-programmet «Popstars».

Paret møttes i 2004 og var kjærester i syv år før de giftet seg. Henstridge, som tidligere har slitt med store vektproblemer, har sønnene Tristan (14) og Asher (11) fra et tidligere forhold.LES OGSÅ: Fra brudd til bryllup