Audrina Patridge:

Skilles ti måneder etter bryllupet

- Hennes største bekymring er datteren, sier TV-stjernens talsperson.

SLUTT: Ekteskapet mellom Audrina Patridge og Corey Bohan er over. Foto: NTB Scanpix
SLUTT: Ekteskapet mellom Audrina Patridge og Corey Bohan er over. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Ti måneder etter at «The Hills»-stjernen Audrina Patridge (32) ga sitt ja til kjæresten Corey Bohan (35), i en romantisk vielse på eksotiske Hawaii, har hun nå søkt om skilsmisse.

Paret har datteren Kirra Max (14 mnd) sammen, og hun skal være en av hovedgrunnene til at den tidligere reality-stjernen ønsker å forlate ektemannen.

Ifølge TMZ har Audrina søkt og fått gjennomslag for et midlertidig besøksforbud etter å ha opplevd en serie hendelser hun anser som truende og følelsesmessig fornærmende fra Bohan.

- Audrinas største bekymring er datteren, og hun ber om at privatlivet hennes blir respektert i denne vanskelige tiden, sier talspersonen hennes til People.com.

Saken fortsetter under bildet.

Sunday funday with the fam at our home away from home @paseahotel #staycation #vansusopen

A post shared by Audrina Patridge (@audrinapatridge) on

Patridge ble for første gang sammen med den austalienske BMX-kjøreren i 2008.

De var derimot gjennom flere brudd og gjenforeninger før de forlovet seg i november 2015. Og sommeren året etter ble de foreldre for første gang.

- Forholdet deres har vært turbulent fra første stund. Men de har et barn sammen og har prøvd å få ting til å fungere på grunn av henne, forteller en venn av duoen til Us Weekly.

- Audrina er en fantastisk mor og en kjærlig person. Det er trist at det har blitt slik det er nå. Men de kommer fra to veldig forskjellige familiekulturer med ulike måter å se ting på, forteller en annen venn til nettstedet.

TV-SUKSESS: Etter at den første The Hills-episoden rullet over skjermen for ti år siden ble stjernene verdenskjente over natten. Her er Audrina med Lauren Conrad og Whitney Port i 2007. Foto: NTB Scanpix
TV-SUKSESS: Etter at den første The Hills-episoden rullet over skjermen for ti år siden ble stjernene verdenskjente over natten. Her er Audrina med Lauren Conrad og Whitney Port i 2007. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: «Gift ved første blikk»-par venter barn