Skilles selv om de er sammen igjen

Hollywood-stjernen Dennis Quaid har funnet tilbake til sin fraseparerte kone for andre gang på ett år.

VANSKELIG KJÆRLIGHET: Dennis Quaid og Kimberly Quaid har lagt problemene bak seg og prøver på nytt. Foto: All Over Press
VANSKELIG KJÆRLIGHET: Dennis Quaid og Kimberly Quaid har lagt problemene bak seg og prøver på nytt. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det har vært mye frem og tilbake mellom Hollywood-stjernen Dennis Quaid (58) og kona Kimberly (41).

I mars i fjor søkte Kimberly om skilsmisse for første gang og oppga personlighetskonflikter som grunn til bruddet. To måneder senere trakk hun derimot skilsmissesøknaden tilbake igjen. Men da oktober kom ble det kjent at paret ikke hadde klart å redde ekteskapet, og papirene ble levert inn nok en gang.
 
- Kimberly er lei av Dennis utroskap og vil bli ferdig med ekteskapet. Han er ingen god ektemann for henne, sa en kilde til TMZ den gang.

Men nå avslører nettstedet at Dennis og Kimberly slett ikke er ferdige med hverandre, og at de har valgt å gi forholdet enda en sjanse. Denne gangen er de derimot for sene til å trekke tilbake skilsmissepapirene og vil derfor likevel bli skilt.

De giftet seg i 2004 og har tvillingene Thomas Boone og Zoe Grace (5) sammen. Barna ble livstruende syke etter overmedisinering på sykehuset etter fødselen, men er i dag helt friske.

Om det vinglete paret kommer til å gifte seg på nytt er foreløpig ikke kjent.LES OGSÅ: - Film-selskapene ga meg kokain


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer