SKILLES: Ashley Simpson tar tilbake sitt pikenavn når hun skilles fra Pete Wentz. Foto: Stella Pictures
SKILLES: Ashley Simpson tar tilbake sitt pikenavn når hun skilles fra Pete Wentz. Foto: Stella Pictures Vis mer

Skilles og kvitter seg med etternavnet

Ashlee Simpson-Wentz og Pete Wentz skilles etter to og et halvt år.

Publisert
SEHER.NO: Ashlee Simpson-Wentz (26) og Pete Wentz (31) skiller seg etter to og et halvt år, bekrefter hennes talsperson til People.
 
- Etter en nøye vurdering, har vi kommet til den vanskelige beslutningen om å søke om skilsmisse. Vi vil forbli venner, og være dedikerte og kjærlige foreldre til vår sønn Bronx. Hans lykke forblir vår største prioritet, sier paret gjennom talspersonen.

Skilsmissepapirene ble levert inn av Ashlee på mandag i Los Angeles. Hun søker om bidrag fra ektemannen, og hun søker om at sønnen skal bo hos henne. I papirene kommer det også fram at hun kvitter seg med Wentz i etternavnet.

Sanger og skuespiller-søsteren til Jessica Simpson giftet seg med Fall Out Boys-bassisten i mai 2008. I november samme år kom sønnen til verden.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer