BRUDD: Under ett år etter at hun giftet seg i hemmelighet, tok kjærligheten slutt for Michelle Williams og ektemannen. Foto: Mario Anzuoni / Reuters / NTB Scanpix
BRUDD: Under ett år etter at hun giftet seg i hemmelighet, tok kjærligheten slutt for Michelle Williams og ektemannen. Foto: Mario Anzuoni / Reuters / NTB Scanpix Vis mer

Michelle Williams:

- Skilles ni måneder etter bryllupet

Ble observert uten gifteringen.

Publisert

I juli ble det kjent at skuespiller Michelle Williams (38) hadde giftet seg i hemmelighet med indie-musikeren Phil Elverum (40). Nå, drøye ni måneder etter giftermålet, skal de to ha gått hver til sitt, skriver People.

- Michelle og Phil ble separert på starten av året. Det var et vennskapelig brudd og de forblir venner, sier en kilde nær stjernen til det amerikanske nettstedet.

Ryktene om bruddet kommer bare kort tid etter at Michelle skal ha blitt observert to ganger uten gifteringen.

Bekreftet giftemålet

Verken 38-åringen eller Phil Elverum har foreløpig kommentert påstandene om skilsmissen.

Michelle har tidligere valgt å holde privatlivet sitt unna offentligheten. Denne beslutningen skal hun ha tatt da ekskjæresten Heath Ledger, som hun fikk datteren Matilda (13) med, døde av en overdose i 2008.

- Jeg har åpenbart aldri tidligere i livet mitt snakket om et forhold, men Phil er ikke som alle andre. Og det er verdt noe. Måten han elsker meg på, er måten jeg ønsker å leve livet mitt fullt ut på. Jeg jobber for tiden med å bli fri på innsiden. Jeg oppdrar Matilda til å føle at hun kan være seg selv, og jeg er endelig elsket av en som får meg til å føle meg fri, fortalte Michelle Williams i et intervju med Vanity Fair i fjor.

- Jeg ga aldri opp kjærligheten. Jeg sier alltid til Matilda: «Din far elsket meg før noen synes jeg var talentfull eller pen eller hadde fine klær», delte Williams videre.

FIKK BARN SAMMEN: Michelle Williams og Heath Ledger sammen i 2006. Foto: NTB Scanpix
FIKK BARN SAMMEN: Michelle Williams og Heath Ledger sammen i 2006. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Verner om privatlivet

Grunnen til at «Blue Valentine»-stjernen valgte å lette på sløret om kjærligheten i fjor, var i håp om å kunne hjelpe andre å komme seg sterkere gjennom tragedie.

- Jeg vil egentlig ikke snakke om noe av dette, men så tenker jeg: «Hva om det kan hjelpe noen andre? Hva om andre som også har slitt så mye som meg, og som har lett så mye som meg, finner noe her som kan hjelpe dem?» Ikke slå deg til ro med noe som føles som et fengsel. Eller noe som er vanskelig. Eller som sårer deg. Hvis det ikke føles som kjærlighet, så er det ikke kjærlighet, sier hun.

Nyheten om Heath Ledgers bortgang kom som et sjokk på mange, blant annet fordi han kun var 28 år gammel.

Alenemor

Det tidligere paret skilte lag året før han døde, etter å ha vært sammen i tre år. Etter bruddet og Heath sin tragiske bortgang, ble Michelle og datteren boende i eksparets felles hjem i Brooklyn.

Michelle fortalte også i et intervju den gangen at hun ikke kunne se for seg et liv med en annen mann.

MOR OG DATTER: Michelle og datteren Matilda i New York sammen i fjor. Foto: NTB Scanpix
MOR OG DATTER: Michelle og datteren Matilda i New York sammen i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det er vanskelig å romantisere romantikk når man er 36 år. Når du har vært forelder i elleve år og gjort det alene, har man ikke romantiske idealer, fordi man må ha den praktiske forståelsen om at man kan klare det alene.

I et intervju med Elle UK i 2015 fortalte Michelle at det var utmattende å kombinere en vellykket skuespillerkarriere med et liv som enslig mor.

- Jeg føler at jeg oppdrar barn best når jeg ikke jobber. Da glemmer jeg ingenting, og har alt under kontroll, sa hun i intervjuet.

Skuespillerstjernen fortalte videre at flere år som alenemor har gått hardt ut over hennes sosiale liv.

- Jeg er den som sovner hele tiden. Du kan invitere meg på fest, og det er en hel scrapbook med bilder av meg som sover. Jeg har fått et kallenavn fordi jeg snorker, fortalte Michelle den gang.

LES OGSÅ: - Sorgen kommer i bølger, men savnet er der mer konstant

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer