Steve Burton:

Skilles fra gravid kone: - Ikke mitt barn

Nå har skuespilleren levert inn skilsmissepapirene.

SKILLES: Sheree og Steve Burton har vært gift siden 1999. Nå skal de skilles. Foto: Parisa Michelle / Splash News / NTB
SKILLES: Sheree og Steve Burton har vært gift siden 1999. Nå skal de skilles. Foto: Parisa Michelle / Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I mai kom nyheten om at skuespiller Steve Burton (52) og kona Sheree Burton (45) hadde bestemt seg for å gå hvert til sitt, etter 23 år som ektefeller. Sammen har de fått tre barn - Makena (18), Jack (16) og Brooklyn (8).

Nå, knapt to måneder senere, har den tidligere «General Hospital»-stjernen levert inn alle papirene og søkt om skilsmisse fra kona.

BRUDD: Reality-profilen ble nylig singel. Reporter: Celina Morken. Video: Kine Falch / TV 2 / Discovery +. Vis mer

Ifølge dokumenter, som først ble innhentet av kjendisnettstedet TMZ, oppførte skuespilleren 1. mars som den offisielle datoen for separasjon. Videre oppga han «uforenlige forskjeller» som begrunnelsen for skilsmissen.

Samtidig som Burton i mai sjokkerte fansen med at han og kona ikke lenger er sammen, kom det også fram at hun nå skal vente sitt fjerde barn. Burton hevdet derimot at det ikke er han som skal bli far igjen:

LATTERMILD: Jennifer Aniston var spøkefull da hun fortalte om tiden etter «Friends»-avslutningen og bruddet med Brad Pitt. Video: Youtube/Ellentube Vis mer

«Jeg ønsker å oppklare noe. Sheree og jeg er separert. Hun kunngjorde nylig at hun venter sitt fjerde barn. Barnet er ikke mitt», skrev han på Instagrams historiefunksjon, og la videre til:

«Vi skal fortsette å samarbeide om de tre vakre barna våre. Vi setter pris på privatlivet i denne tiden», avsluttet han.

Sheree Burton har så langt ikke uttalt seg offentlig om påstandene fra ektemannen, men hun har tidligere delt nyheten om graviditeten. Det gjorde hun ved å publisere et bilde på Instagrams historiefunksjon, hvor hun skrev «livet er virkelig fullt av overraskelser».

På bildet, som er blitt delt på en «General Hospital»-fanblogg, står hun i profil og holder på den lille babymagen.

LES OGSÅ: Svarer på bruddryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer