Skilles fra ektemannen etter 12 år

«The Artist»-stjernen Penelope Ann Miller er singel igjen.

SKILLES: Etter en travel tid med en rekke prisutdelinger i kjølvannet av «The Artist», har Penelope Ann Miller besluttet å skille seg fra ektemannen gjennom 12 år. Foto: All Over Press
SKILLES: Etter en travel tid med en rekke prisutdelinger i kjølvannet av «The Artist», har Penelope Ann Miller besluttet å skille seg fra ektemannen gjennom 12 år. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Etter en vinter med en rekke glamorøse prisutdelinger i kjølvannet hennes rolle i den suksessfulle filmen «The Artist», har Penelope Ann Miller (48) noen mindre gode nyheter å komme med..

Den 48-årige skuespilleren tok 14. mars ut separasjon fra hennes ektemann gjennom nærmere 12 år, James Huggins. Det tidligere ekteparet har to barn sammen, Eloisa (11) og Maria (2,5).

I separasjonspapirene oppga Miller uforenlige forskjeller som årsaken til bruddet. Skuespilleren ba om å få styre rettens mulighet til å utnevne økonomisk støtte til Huggins som følge av bruddet.

Skuespilleren har også bedt om foreldreretten til barna, mens eksen får besøkelsestid hos barna, skriver People.com

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Kaos da Oscar-stjernen landet i Frankrike

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer