Skilles for annen gang

Ethan Embrys modellkone har fått nok etter syv år.

SKILLER LAG: Skuespiller Ethan Embrys vakre kone, modell og skuespiller Sunny Mabrey har søkt om skilsmisse. Her er paret avbildet sammen på et evennement i LOs Angeles i 2009.  Foto: Stella Pictures
SKILLER LAG: Skuespiller Ethan Embrys vakre kone, modell og skuespiller Sunny Mabrey har søkt om skilsmisse. Her er paret avbildet sammen på et evennement i LOs Angeles i 2009. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespiller Ethan Embry (34), kjent fra TV-serier som «Brotherhood» og «House», skal skilles. Det melder TMZ

34-åringens kone, modellen og skuespilleren Sunny Ambrey (36) har søkt om skilsmisse i Los Angeles etter syv års ekteskap. Det oppgitte skilsmissegrunnlaget er uforenelige uenigheter mellom ektefellene.

Embry og Mabrey giftet seg 17. juli 2005, så skilsmissepapirene ble levert omtrent samtidig som parets syvende bryllupsdag.

Dette blir skilsmisse nummer to for «Vegas Vacation»-skuespilleren. Embry var gift med Amelinda Embry fra 1998 til 2001, som han har sønnen Cogeian Sky (12) sammen med.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - De har flyttet sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer