Fredrik Hallgren:

Skilles for andre gang

- Vi har begge jobbet hardt for at denne dagen ikke skulle behøve å komme.

TV-AKTUELL: Fredrik Hallgren (ytterst t.v.) spiller i «Aldri voksen» med blant andre Ine Jansen, Laila Goody, Andrea Bræin Hovig og Christian Skolmen. Nå skal Hallgren skilles. Foto: TV Norge
TV-AKTUELL: Fredrik Hallgren (ytterst t.v.) spiller i «Aldri voksen» med blant andre Ine Jansen, Laila Goody, Andrea Bræin Hovig og Christian Skolmen. Nå skal Hallgren skilles. Foto: TV Norge Vis mer
Publisert

Den svenske skuespilleren Fredrik Hallgren (46) har de senere årene blitt en kjent figur for det norske TV-publikumet. 46-åringen har blant annet spilt i flere sesonger av humorserien «Bonusfamilien» som i Norge sendes på NRK.

Denne våren er han også aktuell i TV Norge-serien «Aldri voksen», der han spiller mot blant andre Christian Skolmen (49), Ine Jansen (46) og Andrea Brein Hovig (46).

Den svenske skuespilleren har på privaten vært gift med kona Annie Lundin Hallgren, men nå avslører 46-åringen at han og kona skal skille lag - for andre gang. Det skriver han i et innlegg på Instagram.

- Fungerte ikke

Paret separerte seg første gang i 2018, men jobbet med forholdet og fant senere tilbake til hverandre igjen, før de i 2019 dukket de opp på den røde løperen hånd i hånd, ifølge Expressen.

Nå har imidlertid paret valgt å skilles en gang for alle. I innlegget på Instagram skriver Hallgren at dette er den beste beslutningen for alle involverte.

- Vi er fortsatt veldig gode venner og er hundre prosent enige. Det er selvfølgelig alltid trist når livet ikke blir som man har tenkt seg, men vi tror fortsatt at dette er den beste beslutningen vi kunne ta for alle innblandede, skriver skuespilleren i innlegget, og fortsetter:

- Vi har begge jobbet hardt for at denne dagen ikke skulle behøve å komme, på tross av det kjenner vi at vi ikke har kommet tilstrekkelig langt nok for å få det til å fungere på en tilfredsstillende måte.

STJERNELAG: Hallgren er for tiden aktuell i «Aldri voksen», hvor han spiller mot en rekke kjente norske skuespillere. Foto: TV Norge
STJERNELAG: Hallgren er for tiden aktuell i «Aldri voksen», hvor han spiller mot en rekke kjente norske skuespillere. Foto: TV Norge Vis mer

Paret har én sønn sammen, og i innlegget utrykker Hallgren også sin takknemlighet for tiden familien har hatt sammen.

- Så takknmelig for at jeg fikk dele disse årene med deg Annie, og tenk at vi har en så fin gutt. Vi har hatt utrolig mange fine stunder sammen, og jeg kommer til å bære dem med meg for resten av livet. Ønsker at alle en gang får oppleve en sånn sterk kjærlighet som vi kjente til hverandre, avslutter Hallgren.

Hallgren har medvirket i en rekke filmer og tv-produksjoner, og har også stått på teaterscenen.

LES OGSÅ: - Skal vise samhold ved å holde avstand

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer