Skilles for andre gang

Ekteskapet mellom Mena Suvari og Simone Sestito holdt ikke lenger enn 18 måneder.

<strong>KJÆRLIGHETSFERIE:</strong> Mena Suvari og Simone Sestito på ferie i Los Cobos sommeren 2009. Foto: Stella Pictures
KJÆRLIGHETSFERIE: Mena Suvari og Simone Sestito på ferie i Los Cobos sommeren 2009. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «American Beauty»-Mena Suvari (32) og den italiensk-kanadiske konsertpromotør Simone Sestino skilles etter 18 måneder som mann og kone.

Paret møttes under Toronto International Film Festival i 2007, og forlovet seg på kjærlighetsferie på Jamaica året etter. De to giftet seg i et vakkert kapell i Roma, i nærheten av der hvor Sestinos familie bor.
 
Nå har paret altså valgt å gå hvert til sitt, og oppgir «uforenlige forskjeller» som grunn for skilsmissen.

Men det er ikke første gang Suvari bruker den frasen. Da hun skilte seg fra den første ektemannen Robert Brinkmann (49), etter fem års ekteskap i mai 2005, var også «uforenlige forskjeller» grunnen til at ekteskapet ikke fungerte lenger.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Sofia Vergara reddet døddrukken jente

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer