Kenya Moore:

Skilles etter turbulent ekteskap

Representanter for «Real Housewives»-profilen bekrefter nyheten.

SKILLES: Kenya Moore tok nylig ut skilsmisse fra ektemannen Marc Daly. Foto: David Buchan / REX / NTB
SKILLES: Kenya Moore tok nylig ut skilsmisse fra ektemannen Marc Daly. Foto: David Buchan / REX / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kenya Moore (50) er en amerikansk skuespiller, modell, forfatter og ikke minst TV-personlighet. Hun er mest kjent for å være en av luksus-fruene i «Real Housewives of Atlanta», hvor hun har vært å se siden 2012.

I 2017 giftet Moore seg med businessmann og restauranteier Marc Daly, og året etter kunne paret dele den gledelige nyheten om at de hadde blitt foreldre. Datteren Brooklyn Doris ble parets eneste barn, og er oppkalt etter stedet de møttes.

Familieidyllen skulle imidlertid ikke vare lenge. Allerede før datteren fylte ett år, gikk Moore og Daly fra hverandre for første gang.

Slutt for godt

Etter at de hadde bestemt seg for å gå hver til sitt, så det derimot ut til å gå bedre. I februar i fjor skal Moore, ifølge People, ha fortalt til talkshow-verten Andy Cohen (53) at hun og ektemannen «er på et bra sted akkurat nå, og vi prøver å finne ut av det».

Nå kan representanter for Moore bekrefte overfor det samme nettstedet at realitystjernen offisielt har søkt om skilsmisse fra Daly.

Ifølge rettsdokumenter innhentet av Radar Online skal ekteparet ha levd i en slags separasjon helt siden det første bruddet i 2019. 50-åringen skal også ha søkt om fysisk og juridisk omsorgsrett for datteren, som fyller tre år i november.

ANKLAGES: «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Denise Richards anklages for å ha ligget med venninnen, Brandi Glanville. Video: Hayu hos TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Hyller eksmannen

Det var i januar i år at paret skal ha gått hver til sitt igjen. Under en opptreden hos «Watch What Happens Live with Andy Cohen» i mars ga «Real Housewives»-stjernen en oppdatering på ståa mellom henne og Daly.

- Det er mye følelser, fordi jeg har aldri vært gjennom en skilsmisse. Jeg har aldri vært separert. Jeg har aldri hatt et barn med noen, så alt dette er nytt for meg. Men med Marc, han er fortsatt forelsket. Jeg har fortsatt så mye kjærlighet for Marc, fortalte hun, og fortsatte:

- Vi er bare på et veldig vanskelig sted, og ingen vil egentlig ta avgjørelsen – men jeg måtte gjøre det som er best for Brooklyn, fordi jeg er hennes primære forelder.

Det skal imidlertid være god stemning mellom eksparet, og i slutten av juni reiste hele familien på ferie til Bahamas.

«Familietid», skrev Moore under et bilde av den lille familien som så ut til å kose seg i idylliske omgivelser på Bahamas.

Den er duket for aller siste episode av «Keeping up with the Kardashian», og der forteller Kim Kardashian hvorfor hun vil skilles. Video: Hayo via TV 2 play Vis mer

Tidligere samme måned postet hun også en rekke bilder av den kommende eksmannen og datteren, som en hyllest til førstnevnte på farsdagen.

«Gratulerer med farsdagen Marc! Brookie elsker deg så mye og å se dere to sammen og være vitne til det ubestridelige båndet dere har, fyller hjertet mitt. Takk for mitt mirakelbarn. Du vil for alltid være familien vår, og vi elsker deg så høyt!».

LES OGSÅ: Bryter tausheten om rykteflommen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer