Jennifer Aniston og Justin Theroux:

Skilles etter tre år

Jennifer Aniston og Justin Theroux går hver til sitt.

SKILLES: Justin Theroux og Jennifer Aniston under Oscar-utdelingen i Los Angeles i fjor. Skuespillerparet annonserte torsdag kveld at de skiller seg. Foto: NTB scanpix
SKILLES: Justin Theroux og Jennifer Aniston under Oscar-utdelingen i Los Angeles i fjor. Skuespillerparet annonserte torsdag kveld at de skiller seg. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Stjerneparet sier i en uttalelse til nyhetsbyrået AP at de skilles som gode venner. De giftet seg i august 2015.

I uttalelsen sier Jennifer Aniston (49) og Justin Theroux (46) at de bestemte for å ta ut skilsmisse i slutten av 2017.

Paret sier videre at de kunngjør skilsmissen «i et forsøk på å redusere ytterligere spekulasjoner».

Ville formidle nyheten selv

Siden «Friends»-debuten i 1994 har Jennifer Aniston vært en av de mest ettertraktede skuespillerne på markedet. 49-åringen er et lukrativt mål for amerikansk presse, som ifølge Jennifer selv gjerne utsetter henne og andre for fare i jakt på de perfekte bildene. Hun har tidligere rast mot mediene - om både rykter og hvordan kvinner behandles.

- Vi ville normalt ha gjort dette privat, men rykteindustrien kan ikke motstå en mulighet til å spekulere og finne på ting. Vi ønsket å formidle sannheten selv, heter det i uttalelsen.

Saken fortsetter nedenfor.

SKILLES: Etter fire år som kjærester  giftet Justin Theroux og Jennifer Aniston seg i 2015. Nå går de hver til sitt. Her var de sammen på kort tid etter bryllupet på Vanity Fairs Oscar-fest i 2015. Foto: SipaUSA
SKILLES: Etter fire år som kjærester giftet Justin Theroux og Jennifer Aniston seg i 2015. Nå går de hver til sitt. Her var de sammen på kort tid etter bryllupet på Vanity Fairs Oscar-fest i 2015. Foto: SipaUSA Vis mer

De opplyser at de skilles som gode venner.

- Vi er fortsatt to bestevenner, som har bestemt oss for å gå fra hverandre som par, men vi ser fram til å fortsette vennskapet vårt, skriver Jennifer og Justin og fortsetter:

- Framfor alt er vi fast bestemt på å opprettholde den dype respekten og kjærligheten vi har for hverandre, skriver de.

Møttes under filminnspilling

Paret møttes for første gang i 2008 under innspillingen av filmen «Tropic Thunder». Justin skrev manus til filmen sammen med Ben Stiller, og det var sistnevnte som skal ha introdusert de to for hverandre. To år etterpå spilte de mot hverandre i filmen «Wanderlust».

I 2012 forlovet de seg, og bryllupet i 2015 ble arrangert i all hemmelighet og de ga hverandre sitt ja under en privat seremoni. De har ingen barn sammen.

Fra 2000 til 2005 var «Friends»-skuespilleren gift med Brad Pitt.

​LES OGSÅ: Anistons ektemann spøker med Brad-brudd ​

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer