Jennifer Aniston og Justin Theroux:

Skilles etter tre år

Jennifer Aniston og Justin Theroux går hver til sitt.

SKILLES: Justin Theroux og Jennifer Aniston under Oscar-utdelingen i Los Angeles i fjor. Skuespillerparet annonserte torsdag kveld at de skiller seg. Foto: NTB scanpix
SKILLES: Justin Theroux og Jennifer Aniston under Oscar-utdelingen i Los Angeles i fjor. Skuespillerparet annonserte torsdag kveld at de skiller seg. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Stjerneparet sier i en uttalelse til nyhetsbyrået AP at de skilles som gode venner. De giftet seg i august 2015.

I uttalelsen sier Jennifer Aniston (49) og Justin Theroux (46) at de bestemte for å ta ut skilsmisse i slutten av 2017.

Paret sier videre at de kunngjør skilsmissen «i et forsøk på å redusere ytterligere spekulasjoner».

Ville formidle nyheten selv

Siden «Friends»-debuten i 1994 har Jennifer Aniston vært en av de mest ettertraktede skuespillerne på markedet. 49-åringen er et lukrativt mål for amerikansk presse, som ifølge Jennifer selv gjerne utsetter henne og andre for fare i jakt på de perfekte bildene. Hun har tidligere rast mot mediene - om både rykter og hvordan kvinner behandles.

- Vi ville normalt ha gjort dette privat, men rykteindustrien kan ikke motstå en mulighet til å spekulere og finne på ting. Vi ønsket å formidle sannheten selv, heter det i uttalelsen.

Saken fortsetter nedenfor.

De opplyser at de skilles som gode venner.

- Vi er fortsatt to bestevenner, som har bestemt oss for å gå fra hverandre som par, men vi ser fram til å fortsette vennskapet vårt, skriver Jennifer og Justin og fortsetter:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer