Julianne Hough og Brooks Laich:

Skilles etter tre år som ektepar

- Jeg er ikke streit, avslørte stjernen i fjor.

SLUTT: Her er Julianne Hough og Brooks Laich på et event i Hollywood i august i fjor. Foto: NTB Scanpix
SLUTT: Her er Julianne Hough og Brooks Laich på et event i Hollywood i august i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sommeren 2017 ga skuespiller og «Dancing With The stars»-stjernen Julianne Hough (31) sitt ja til den tidligere NHL-proffen Brooks Laich (36) i en overdådig seremoni i Idaho.

Duoen hadde da vært sammen siden desember 2013, og forlovet siden august 2015. Nå, etter seks og et halvt år som kjærester og tre år som ektepar, er det slutt.

Det bekrefter Hough og Laich selv fredag.

Dancing with the stars-stjernen Julianne Hough giftet seg i romantiske omgivelser i Idaho. Vis mer

- Vi har tilbrakt den tiden vi trengte hver for oss for å komme til beslutningen om å separeres etter en grundig og kjærlig overveielse, sier de i en pressemelding til People, og fortsetter:

- Vi deler en overflod av kjærlighet og respekt for hverandre og vil fortsette å lede hjertene fra dette ståstedet. Vi ber vennlig om deres medfølelse og respekt for privatlivet slik at vi kan gå videre.

Bruddet kommer etter at paret har levd i karantene hver for seg under pandemien. Mens tv-stjernen har vært hjemme i Los Angeles, har Laich oppholdt seg i Idaho.

Overrasket ektemannen

Dette har ført til flere spekulasjoner om at det har vært slutt en stund, blant både fans og mediene. I januar meldte US Weekly at det var problemer i ekteskapet deres, og i april skrev samme nettsted at «det ikke gikk bra» med dem.

Ifølge en kilde nær situasjonen som People har snakket med, så er Julianne Hough «en veldig forskjellig person i dag enn da de giftet seg».

I fjor kom 31-åringen, kjent fra filmer som «Safe Haven» og «Footloose», med en åpenhjertig innrømmelse overfor ektemannen om sin egen legning.

- Jeg sa, «Du vet at jeg ikke er streit (ikke heterofil, red.anm.), sant?», fortalte hun i et intervju med Women's Health.

Hvorpå Laich skal ha reagert med overraskelse.

- Han sa «Unnskyld meg, men hva sa du nå?». Og jeg bare: «Jeg er ikke det. Men jeg har valgt å være sammen med deg.»

View this post on Instagram

Sunday sunshine ☀️

A post shared by Julianne Hough (@juleshough) on

Til People forteller kilden at Julianne er stolt av forandringen hun har gjennomgått og at hun ikke ønsker å gå tilbake til slik ting var før.

- Han er den mannen han er og han bør ikke forandre seg. Men de burde heller ikke tilbringe resten av livene sine sammen - i alle fall ikke som ektepar, forklarer kilden videre.

Gode venner

I intervjuet med Women's Health fortalte Hough at hun har utviklet seg som menneske de siste årene, og at hun var redd for at dette skulle skremme ektemannen. Selv føler hun nemlig at hun har funnet en mening med livet, og at det har gjort henne grenseløs.

- Jeg ble kjent med den kvinnen jeg hadde innvendig som ikke trenger noe. Den jeg var, var en liten jente som trengte at han skulle beskytte meg. Jeg var redd for at han ikke skulle elske den siden av meg, men jo mer jeg var meg selv, jo mer ble han tiltrukket av meg, delte hun åpent med magasinet.

Etter å ha tilbrakt tid hver for seg i karantene skal de begge to ha funnet ut at de var lykkelige hver for seg og klarte seg utmerket godt alene. Det skal ikke være noen bitterhet mellom dem til tross for at de ikke fungerer sammen som mann og kone.

- Det tok dem litt tid å komme dit, men nå håper de begge å gå videre som gode venner som alltid vil støtte og være der for hverandre, deler kilden med People.

LES OGSÅ: - Hun ga ham et ultimatum

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer