«The Real Housewives of Dallas»:

Skilles etter tolv år

Realitystjernen avslører at paret skiller veier etter tolv års ekteskap.

SKILLES: Realitystjernen avslører at hun skal separere seg fra ektemannen etter tolv år. Foto: Instagram/@karybritt
SKILLES: Realitystjernen avslører at hun skal separere seg fra ektemannen etter tolv år. Foto: Instagram/@karybritt Vis mer
Publisert

Fansen fikk litt av en overraskelse i den seneste episoden av «The Real Housewives of Dallas». Her ble det nemlig kjent at den 50 år gamle smykkedesigneren Kary Brittingham har valgt å skrote sitt tolv år lange ekteskap.

I forbindelse med gjenforeningen i sesong fem, kom Brittingham med den oppsiktsvekkende nyheten om at hun skal skilles fra sin ektemann, Eduardo Brittingham. Det melder E! News.

- Ekteskapet falt sammen

Realityparet tok nylig den vanskelige avgjørelsen om å skille lag. Paret giftet seg i Mexico i 2009, og har datteren Isabella sammen. Fra et tidligere forhold har Kary også de tre barna Sofia, Olivia og Alex.

Avgjørelsen om skilsmisse skal imidlertid ha vært nøye gjennomtenkt, og Kary skal ha kjent på ekteskapets prøvelser i forkant av nyheten.

I episoden kunne 50-åringen fortelle om den langvarige friksjonen i ekteskapet.

ANKLAGES: «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Denise Richards anklages for å ha ligget med venninnen, Brandi Glanville. Video: Hayu hos TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

«Ekteskapet mitt falt sammen, og jeg ville ikke innrømme det», fortalte hun til programleder Andy Cohen i den nevnte gjenforeningsepisoden.

I etterkant av programmets innspilling skal paret ha hatt en følsom prat om ekteskapets utvikling, og til slutt kommet frem til at den beste løsningen var å gå hver sin vei.

«Vi fortalte det til barna våre i forkant av gjenforeningsepisoden» fortalte Kary videre.

- Nytt kapittel

Kary har også tatt til Instagram for å fortelle følgerne sine om den tøffe avgjørelsen. På bildet er hele familien samlet.

Under innlegget skriver 50-åringen at Eduardo «har vært den mest fantastiske faren de siste 17 årene», og at hun er «evig takknemlig».

«Vi går inn i et nytt kapittel med delt foreldreomsorg og samtidig som jeg vet at det kommer til å være en omstilling, så er jeg sikker på at vi kan klare det neste kapitlet i livene våre med samme gjensidige respekt og kjærlighet som vi har delt i lang tid», skriver hun.

Hun innrømmer under Instagram-bildet at tiden fremover kan virke litt skummel, men at avgjørelsen likevel var den rette.

«Å begynne på nytt i en alder av 50 er skummelt og forandring kan være vanskelig, men jeg vet at vi gjør det rette for oss selv og våre barn», skriver realitystjernen.

SKILLES: TMZ meldte 19. februar at Kim Kardashian og Kanye West skilles. Dagbladets kjendisreporter Karoline Pedersen kommenterer. Video: Christian Roth Christensen Vis mer

Kary takker også for støtten hun har fått i den vanskelige perioden:

«Jeg er så takknemlig for mine fantastiske barn og venner som har vært med meg under den nye endringen. Jeg vil takke hver og en av dere for å ha åpnet husene deres for familien min - omfavnet oss under de vanskelige tidene og ledd med oss under de hyggelige tidene.»

LES OGSÅ: «Real Housewives»-stjerne uventet gravid

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer