Skilles etter to års separasjon

Skrekkfilm-stjernen setter siste spikeren i kista for ekteskapet medCourteney Cox.

EKTESKAPET OVER: David Arquette var gift med Courteney Cox i 13 år, men de to siste årene har de vært eparert. Nå er det over. Foto: All Over Press
EKTESKAPET OVER: David Arquette var gift med Courteney Cox i 13 år, men de to siste årene har de vært eparert. Nå er det over. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: David Arquette (40) er kanskje mest kjent for sin politirolle i skrekkfilmene «Skrik». Der spilte han også sammen med Courteney Cox (47), kjent fra TV 2-serien «Friends».

De to separerte seg allerede i 2010, men nå har Arquette sendt søknad om skillsmisse.

- Samme hva som skjer i framtiden, er han min beste venn i hele verden, sa Cox til People tidligere i år.

I søknaden ønsker Arquette seg delt omsorgsrett, for datteren Coco (8). Mens han var separert har han også datet reporteren Christina McLarty, og innrømmet nylig at han unnlot å fortelle datteren om forholdet i flere måneder, fram til han var sikker på at det var ekte kjærlighet.

Arquette har også slitt med alkoholproblemer siden separasjonen. Han la seg inn på rehabilitering i fjor, og feiret nylig ett år som edru

Eksen Courteney er også kjent fra serien «Cougar Town», som gikk på TV Norge. Der spilte Arquette en gjesterolle i sesongavslutningen i forrige måned. De to spilte også sammen i «Skrik 4», mens paret var separert. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: David Arquette i frontkollisjon  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer