Shia LaBeouf:

Skilles etter to år

Skuespilleren skal allerede ha funnet en ny flørt.

GÅR HVER TIL SITT: Etter to år som mann og kone, har kjærligheten tatt slutt for Shia LaBeouf og Mia Goth. Foto: NTB Scanpix
GÅR HVER TIL SITT: Etter to år som mann og kone, har kjærligheten tatt slutt for Shia LaBeouf og Mia Goth. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For to år siden giftet skuespiller Shia LaBeouf (32) seg med kjæresten gjennom fire år, Mia Goth (24).

Nå skal de skilles. Det bekrefter en representant for 32-åringen til People.

- Shia og Mia har søkt om skilsmisse. Separasjonen er vennskapelig, og alle detaljene rundt skilsmissen vil holdes private, melder representanten.

Skal vi tro US Weekly, har Shia allerede fått en ny kvinne i sitt liv.

Ny flørt allerede?

Nyheten om skilsmissen kommer nemlig i kjølvannet av at Shia den siste tiden er blitt observert sammen med Tahliah Debrett Barnett (30), bedre kjent under artistnavnet FKA Twigs.

Hun var tidligere forlovet med «Twilight»-stjernen Robert Pattinson (32).

FORLOVET: FKA Twigs var tidligere forlovet med Robert Pattinson. De skilte lag i oktober i fjor. Foto: NTB Scanpix
FORLOVET: FKA Twigs var tidligere forlovet med Robert Pattinson. De skilte lag i oktober i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Shia og hans nye flamme møttes under innspillingen av filmen «Honey Boy» tidligere i år, og ifølge nettstedet har 30-åringen bekreftet at de to er et par.

- Vi er lykkelige. Vi har det veldig hyggelig, skal hun ha uttalt.

Romansen mellom de to skal ha oppstått allerede i slutten av juni, da de ble observert tett omslynget på dansegulvet på en nattklubb i Los Angeles.

Fort i svingene

Også da Shia og Mia begynte å date i 2012, hadde førstnevnte akkurat kommet ut av et langvarig forhold.

Han hadde da vært sammen med Karolyn Pho i to år, og bare noen dager etter at bruddet ble kjent, kom nyheten om at han hadde en ny dame.

- De har holdt forholdet skjult, men begynte å date hverandre omtrent med en gang det ble slutt med Karolyn, sa en kilde til nettstedet RadarOnline den gang.

Årsaken til forholdet mellom Shia og Karolyn begynte å skrante, var at Shia skulle være med i filmen Lars Von Trier-filmen «Nymphomaniac». Filmen er svært grafisk, og sexscenene mellom Shia og Mia plagde henne.

Live-streamet bryllupet

Det var i 2016 at Shia gikk ned på kne og fridde til Mia. Paret hadde da vært sammen i fire år, og åtte måneder etter forlovelsen ble bryllupet deres ved en feiltakelse formidlet til hele verden.

Duoen giftet seg nemlig i et kapell i Las Vegas, og seremonien ble live-streamet.

I etterkant kunne «Transformers»-stjernen, under et besøk på talkshowet til Ellen DeGeneres (60), avsløre at det ikke var meningen at hele verden skulle få være vitne til vielsen.

Han kunne den gang fortelle at de hadde planlagt en privat vielse, men at det som en del av et pakketilbud var inkludert en live-stream i prisen.

Dette takket paret nei til, men et sted på veien må misforståelser ha oppstått, da kjendisnettsteder over hele verden brått fikk greie på hva som foregikk.

Selv om ikke den store dagen ble like intim og privat som de først ønsket, bar ikke paret noe nag i ettertid.

- Jeg snakket med jenta mi og hun sa: «Det er ikke så mye å gjøre med det nå». Og vet du hva? Vi er stolte over det. Det var kjærlighet, sa han.

LES OGSÅ: Ble bedratt av sin store kjærlighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer