BRUDD: TV-stjernen og skuespilleren Ricki Lake skal skilles fra ektemannen Christian Evans.  Foto: All Over
BRUDD: TV-stjernen og skuespilleren Ricki Lake skal skilles fra ektemannen Christian Evans. Foto: All OverVis mer

- Skilles etter to år

Ricki Lake skal være helt knust, mens ektemannen har søkt tilflukt hos eksen.

SEOGHØR.NO: I april 2012 giftet TV-stjernen Ricki Lake (46) seg med kjæresten Christian Evans i en hemmelig seremoni, men nå går det mot skilsmisse for paret ifølge RadarOnline.

Denne uken kastet Lake ektemannen ut av leiligheten i Marina Del Rey, California etter at ekteskapsproblemene har tårnet seg opp den siste tiden, forteller en innsidekilde til nettstedet.

- Ricki konfronterte Christian om en impulstur han tok til Ibiza alene forrige måned. Og han ringte ikke på bursdagen hennes (Lake har bursdag 21. september, journ.anm.), avslører en kilde overfor RadarOnline.

Den tidligere «The Ricki Lake Show»-programlederen skal ha hatt et hemmelig møte med en skilsmisseadvokat tirsdag.

- Hun er knust. Fullstendig knust, fortsetter kilden.

TRØBBEL: Ifølge RadarOnline har Christian og Ricki hatt problemer i ekteskapet den siste tiden. Her er paret avbildet sammen i Venice, California sommeren 2012. Den siste tiden er de sjelden blitt fotografert sammen. Foto: All Over Press
TRØBBEL: Ifølge RadarOnline har Christian og Ricki hatt problemer i ekteskapet den siste tiden. Her er paret avbildet sammen i Venice, California sommeren 2012. Den siste tiden er de sjelden blitt fotografert sammen. Foto: All Over Press Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

Rømte til eksen

RadarOnline melder at paret angivelig vil offentliggjøre at de skal skilles før helgen.

- Rickis mor og far har besøkt leiligheten denne uken for å trøste henne. Men hun er knust, og hun er blitt sett ute på terrassen sin med havutsikt mens hun har vrengt sjela si til venner over mobiltelefonen, hevder en annen kilde til nettstedet.

Ektemannens reaksjon på ekteskapsproblemene gjør neppe situasjonen enklere å takle for Lake, som på bloggen sin sverget på at hun aldri ville gifte seg igjen etter sin første skilsmisse for ti år siden.

BEDRE TIDER: Ricki Lake og Rob Sussman var gift i omlag ti år. Her er de to avbildet som nyforelsket kjærestepar i 1994. Foto: Lynn Goldsmith/Corbis/All Over Press
BEDRE TIDER: Ricki Lake og Rob Sussman var gift i omlag ti år. Her er de to avbildet som nyforelsket kjærestepar i 1994. Foto: Lynn Goldsmith/Corbis/All Over Press Vis mer

- Christian har søkt tilflukt hjemme hos ekskjæresten Deanna Alexander, som har han barn med, avslører innsidekilden til RadarOnline.

Tidligere har Ricki Lake kun hatt lovord å komme med om ektemannen Christian Evans.

- Jeg er hodestups forelsket. Han er en nobody, men han er noen for meg. Han er alt for meg, har 46-åringen fortalt tidligere ifølge RadarOnline.

«Hairspray»-skuespilleren var gift med kunstneren Rob Sussman fra 1994 til 2005. De to har sønnene Milo Sebastian (17) og Owen Tyler (13) sammen.

Lake begynte å date Evans sommeren 2010, og våren 2011 ble de forlovet.

 

 

LES OGSÅ: Forsvunnet skuespiller funnet død