Kristin Cavallari og Jay Cutler:

Skilles etter ti år

- Vi har besluttet å gå fra hverandre.

SKILLES: Kristin Cavallari og Jay Cutler har besluttet å gå fra hverandre etter syv år som mann og kone. De har tre barn sammen. Foto: NTB Scanpix
SKILLES: Kristin Cavallari og Jay Cutler har besluttet å gå fra hverandre etter syv år som mann og kone. De har tre barn sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«The Hills»-stjernen Kristin Cavallari (33) og ektemannen Jay Cutler (36) skal skilles. Det skriver 33-åringen i et innlegg på Instagram. Paret giftet seg i 2013, og har vært sammen i ti år. Sammen har paret de tre barna Camden (7), Jaxon (5) og Saylor (4).

- Med stor sorg har vi etter ti år sammen besluttet å gå fra hverandre, skriver realitystjernen i innlegget på Instagram, og fortsetter:

- Vi har bare kjærlighet og respekt for hverandre og er dypt takknemlige for tiden vi har hatt sammen, minner vi har skapt, og barna vi er så stolte av. Dette er bare en situasjon hvor to mennesker har vokst fra hverandre. Vi ber om at alle respekterer privatlivet vårt mens vi prøver å finne vei i denne vanskelige tiden for familien.

Cavallari begynte å date Cutler sent i 2010, og de forlovet seg våren 2011. Kun tre måneder senere brøt de derimot med hverandre, men da Cavallari fant ut at hun ventet barn, ga de forholdet en ny sjanse.

To år senere giftet de som nevnt seg - og nå har de altså besluttet å gå fra hverandre etter ti år.

Egen TV-serie

Cavallari vokste opp midt i rampelyset, og hun fikk tidlig suksess i ungdomsserien «Laguna Beach», hvor hun spilte mot blant andre Lauren Conrad. Senere har hun vært med i spin-off-serien «The Hills», som rullet på TV-skjermene fra 2006 til 2010.

Siden den gang har det vært heller stille fra Cavallari, som har bodd i Nashville sammen med ektemannen og deres tre barn.

De giftet seg i 2013 og har tatt en avgjørelse om å ikke eksponere barna på verken TV eller i sosiale medier. Cavallari har tidligere uttalt at barna bør få bestemme dette selv, noe de åpenbart er for unge til å avgjøre foreløpig.

I 2018 tok imidlertid 33-åringen for alvor fatt på livet i rampelyset igjen, da hun slapp tv-serien «Very Cavallari». I Norge har serien gått på TV 2, og for stjernens trofaste følgere har man fått tatt del i hverdagen hennes, på godt og vondt.

I 2015 mistet hun nemlig broren Michael Cavallari på tragisk vis, bare 30 år gammel. Den unge mannen ble funnet livløs i Utah, og først to måneder senere ble dødsårsaken avslørt ifølge E! News.

DØDSFALL: Kristin Cavallari, kjent fra «Laguna Beach» og «The Hills», mistet broren sin i 2015. Det har hun tidligere latt være å uttale seg om, men nå åpner hun opp om den tunge tiden. Video: TV 2 Sumo, Viafree Vis mer

Ifølge flere amerikanske medier skal Michaels bortgang ha vært helt tilfeldig, og skyldtes hypotermi etter å ha vært utsatt for kuldegrader over lengre tid. Ifølge Store Norsk Leksikon er hypotermi nedsatt kroppstemperatur som er lavere enn 35 grader.

THE HILLS: I høst ble det kjent at gjengen fra kultserien "The Hills" gjør comeback. Nå er endelig de første bildene klare. Bilder: MTV Vis mer

Dødsfallet har preget Cavallari-familien i aller største grad de siste årene, og i en episode av «Very Cavallari» i fjor, fortalte hun åpenhjertig om sorgen.

- Det var helt jævlig. De fant Mikes bil, og vi tenkte at han kanskje var på et hotell, så vi tenkte ikke så alvorlig på det til å begynne med. Jeg husker mamma ante at noe var galt, fordi hun ellers ville hørt fra ham, sa hun og fortsatte:

- Broren min var en nydelig sjel.

LES OGSÅ: Etter sjokkbryllupet: Slik er hennes nye liv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer