OVER: Ekteskapet mellom skuespillerparet Christina Hendricks og Geoffrey Arend er over. Foto: NTB Scanpix
OVER: Ekteskapet mellom skuespillerparet Christina Hendricks og Geoffrey Arend er over. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Christina Hendricks:

Skilles etter ti år

Tv-stjernen skal ha levert inn skilsmissepapirene allerede i vår.

Publisert

I oktober 2009 ga «Mad Men»-stjernen Christina Hendricks (44) sitt ja til skuespilleren Geoffrey Arend (41) i en romantisk seremoni i New York.

De hadde forlovet seg tidligere samme år etter å ha blitt introdusert for hverandre gjennom en kollega på «Mad Men»-settet.

- Ringene er enkle og nydelige - akkurat som Christina og Geoffrey, uttalte en representant til People den gang.

Nå ti år senere har duoen, som aldri fikk barn sammen, gått hver til sitt. Det melder TMZ.

«Nytt steg i ulik retning»

Ifølge kjendisnettstedet, som skal ha fått innblikk i skilsmissepapirene, har Hendricks oppført 19. april 2019 som separasjonsdatoen.

I oktober avslørte skuespillerparet bruddet for offentligheten.

- For 12 år siden forelsket vi oss og ble partnere. Vi slo sammen to fantastiske familier og delte latter og glede. Vi har formet vidunderlige vennskap og blitt velsignet med utrolige muligheter.

- I dag tar vi et nytt steg sammen, men i separate retninger. Vi kommer alltid til å være takknemlige for all kjærligheten vi har delt, og vil alltid samarbeide om å oppdra våre to vakre hunder, delte de da i en uttalelse, ifølge TMZ.

«Verdens mest sexy kvinne»

Hendricks fikk sitt store gjennombrudd som Joan Holloway i TV-serien «Mad Men», som skildrer reklamebransjen på 60-tallet, i 2007. Hun har vunnet en rekke priser for karakteren hun spilte helt frem til seriens slutt i 2015.

44-åringen har også spilt i flere Hollywood-filmer og er for tiden aktuell i Netflix-serien «Good Girls».

I 2010 ble hun kåret til «Verdens mest sexy kvinne», av bladet Esquires lesere. Hun fikk også mye oppmerksomhet for å ha en kropp som ikke passet helt inn i den vanlige Hollywood-malen - både positiv og negativ.

- Det som er rart er at folk aldri kommenterte kroppen min før «Mad Men». Alle kvinner er besatt av figuren sin, men jeg var tilfreds. Jeg følte meg sexy og tenkte aldri over utseendet mitt. Kanskje er det naivt, men jeg forventet aldri den typen oppmerksomhet, har hun tidligere sagt til The Guardian.

Arend har på sin side vært å se i blant annet «Body of Proof» og «Madam Secretary».

REALITYSKANDALE: Ekteparet Milojko «Mikan» Bozic og Milijana Bozic giftet seg i september. Nå skal mannen ønske skilsmisse, etter at kona var utro mot ham på direktesendt tv - med en 60-åring. Reporter: Ørjan Ryland Vis mer

LES OGSÅ: Colin Firth skilles etter utrosjokk

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer